Home Leffe My-Pleasure.dk og den belgiske øl Leffe dyrker passionen

My-Pleasure.dk og den belgiske øl Leffe dyrker passionen

written by Nicolai Klingenberg 4. marts 2013
Pin It

Det handler om passion, når my-pleasure og Leffe de kommende uger ser nærmere på danskeres passion. Og måske din. Gennem den sidste tid, har jeg været med til at forberede det, der snart ser dagens lys – et tema,  der blandt andet byder på online interview-film med interessante danskere, der fortæller om deres passion, Q&A’s, ølsmagning og gode middage i centrum.

Undertegnede og Rasmus Storgaard Petersen fra Windsor Fisk under en optagelse. Bliv klogere på passionen - og del din egen - i dagens skrivelse.

Undertegnede og Rasmus Storgaard Petersen fra Windsor Fisk under en optagelse. Bliv klogere på passionen – og del din egen – i dagens skrivelse.

Om et par dage sætter vi fut i Leffe samarbejdet med en konkurrence. Den kommer til at omhandle passion, og hvis du allerede nu vil dele din passion – eller kender en, der har en passion – så send en e-post til leffe@my-pleasure.dk

Rik Ryckeboer fra L'Artisan i en passionsfuld snak om chokolade.

Rik Ryckeboer fra L’Artisan i en passionsfuld snak om chokolade.

Uanset om du samler på frimærker, elsker at fiske, er en ørn på et dansegulv eller er en haj til at spille cello, skal du være mere end velkommen til at sende et par linjer. Det kan også være, du er i gang med et større restaureringsprojekt af et møbel, en bil eller en båd – passionen skal sådan set bare være til stede.

Dialog-stol

Dialog-stol

Tak for opmærksomheden – der ventes i spænding på passionsfyldte mænd og kvinder.
Som vanligt opfordres til, at du deler indlægget – dermed når vi ud til flere, der kan ligge inde med en god historie. Og ikke mindst en passion.

Der modtages som sagt passion på Leffe@My-pleasure.dk

Pin It

You may also like