Home Automobiler Ud i det grå med Car2Go

Ud i det grå med Car2Go

by Nicolai Klingenberg

Du kan få kvinder og kager – og jordbær for sjov, men du kan også få kaffe to go. Eller drøne på lette ærinder med Car2Go. Sidstnævnte handler dagens indlæg om, for selvom min cykel fungerer ganske udmærket, så er den knapt så egnet til gøremål, der involverer selv let transport.

Hej hej lille bil.

Det er sådan en slæde, du kan leje på minutbasis og ordne dine gøremål i

Et lædervisit
Jeppe Dencker fra LEatherProjects er flyttet til nye lokaler, og disse ligger i Store Kongensgade 68, kld. th. Udover hjemmebrygget kaffe og herlige musikalske toner, findes der fristelser af læder til et og andet. Kig selv forbi.

Jeppes nye lokaler

Jeppes nye lokaler

Et og andet fra Jeppes kyndige hænder

Et og andet fra Jeppes kyndige hænder

Aftentur med Gramsespektrum relateret spise
Har du besøgt Restaurant Kjøbenhavn, vil du vide, at de spiller Gramsespektrum på toiletterne. Det er svært underholdende. Gramspektrum er ligledes kåret som denne måneds kjøbenhavner, hvorfor du kan få en Dobbelt Woubbarbaconcheese til hovedret for 150 kroner. Jeg har smagt den – og den er fin. Og atypisk Kjøbenhavn faktisk. Adressen hedder Dronnings Tværgade 10.

På kortet

På kortet

Og på tallerkenen

Og på tallerkenen

Besøg hos en urmager på Frederiksberg
På jagt efter et vintageur? Eller skal de eksisterende have et service? Nuvel. Den klarer Jørgen hos Krognos urmageri på Frederiksberg Allé 70, 1820 Frederiksberg C. Forvent en glad hund, mulighed for en god ursnak og fristelser til håndledet.

Jørgen skruede løs

Jørgen 

Til Argentina
For 290 kroner extra brut, tak. Malbeck er navnet på den argentinske vinbar på Istedgade 61, og her kan du passende parkere i nærheden og lade bilen stå efterfølgende. Der er nok at komme efter og ved sidste besøg, bestilte jeg en herlig omgang mousserende Lorca Fantasia Blanc de Blancs, extra brut til mindre end 300 kroner.

Kig efter dette skilt

Kig efter dette skilt

Og prøv gerne sådan en sag

Og prøv gerne sådan en sag

Fiskebil
For cirka to år siden traf jeg Rasmus Storgaard Petersen for første gang. Dengang handlede det om passion for fisk, og Rasmus’ passion lever vist stadig i allerbedste velgående hos Windsor Fisk på Peter Bangs Vej 87, Frederiksberg. Er du til frisk fisk, højt humør og vigtig viden om fisk, så kig forbi. Jeg indrømmer, jeg stadig har et besøg til gode. Det er da også for dårligt…

Rasmus. Med hat og fisk - snubbet fra Windsor Fisk på Facebook

Rasmus. Med hat og fisk – snubbet fra Windsor Fisk på Facebook

På besøg hos et flagskib
NN07 slog for nyligt dørene op til en helt ny biks midt i City. En ny buks kunne nemt være på sin plads. Jeg lover, at der vil være mindre proppet end på fotoet herunder. Adressen er Gammel Mønt 7, 1117 Købenahvn K. I nummer 1 finder du i øvrigt Axel, som også kan diske op med herlige klæder.

Fra åbningen - og fra NN07s Facebook side

Fra åbningen – og fra NN07s Facebook side

Tips og skrivelse er præsenteret i samarbejde med Car2Go, som du kan følge her

 

My Pleasure er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk