Home Automobiler David K og hans Bentley

David K og hans Bentley

by Nicolai Klingenberg

Hvis du har set en sølvfarvet Bentley Continental med et målebånd og en butterfly i backspejlet, så vil jeg gætte på, at det er kludemanden David K, du har set. Hos JP har man lavet en lille strimmel med David, og den har jeg fået lov til at bruge. Se en flot vogn og en ditto mand i dagens strimmel.

Standsmæssigt kørende? Det skulle jeg mene.

Standsmæssigt kørende? Det skulle jeg mene.

David K har beskæftiget med klude til mænd i talrige år, og jeg har haft fornøjelsen af ham flere gange. Både i forretningsmæssige sammehænge – og i private. Vi har sågar hold et herreevent sammen, været skøre i London i 1998, rendt på hinanden på en cykelauktion, og jeg skal give dig.

Med flue

Med flue

Du får videoen herunder.

David står blandt andet bag Herrernes Magasin, som sælger herlige klude til mænd. Han er også leveringsdygtig i alverdens herlige accessories. Du kan besøge ham i Herrernes Magasin i Nørregade 20, eller i Store Kongensgade 42, København K.

En mand, hans Bentley, målebånd og bow tie.

En mand, hans Bentley, målebånd og bow tie.

Tak til Tobias Roed Jensen for fint arbejde – og for udlån af klippet.

Tank din øse op på My Pleasures Facebook side her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.