Home Automobiler Barbour for Land Rover – en herlig alliance

Barbour for Land Rover – en herlig alliance

by Nicolai Klingenberg

Omend jeg hverken har et gods eller et køretøj med Land Rover logoet på grillen, så skal der nok være en læser eller flere, der enten har den ene eller anden del. Sikkert også begge dele. Disse læsere kan godte sig over, at Barbour og Land Rover har en fælles kollektion på vej. Omend du ikke har førnævnte bil, skulle det fint være muligt at iklæde sig en af de kommende nyheder…

Til efteråret...

Til efteråret…

Det er britisk med britisk på, når man til efteråret kan trække i en særlig kollektion, som hørmer af britiske traditioner. Forvent god kvalitet, klassiske elementer til graderoben og noget til både ham og hende.

All right - her er lidt til kvinderne

All right – her er lidt til kvinderne

Jeg vil være så fræk kun at fokusere på herrekollektionen. Til gengæld er det blevet officielt, at kollektionen rummer elementer, som er strikket sammen af et herligt potpourri af læder, ruskind, voks, quilt og tweed. Og så er der fokus på funktionalitet, hvilket blandt andet skal ses i form af, at kørejakker og blazere er snedkereret således, at de passer til at blive båret under kørselen i bil. Både på passager- og førersæde.

Plads til kørehandsker i brystlommen

Plads til kørehandsker i brystlommen

Kørevenligt overtøj

Kørevenligt overtøj

En lidt længere sag

En lidt længere sag

Vi snupper ydermere et pressevenligt citat, som stammer fra Paul Wilkinson, hvis visitkort bærer teksten Global Marketing Director hos Barbour:
”Der er en stærkt synergi mellem vores to virksomheder
 (red: altså Barbour og Land Rover) – vi er begge etablerede britiske brands med flere års historie, kendte for vores underspillede stil og referencer til den britiske countryside. Alligevel er vi begge forenelige med et urbant miljø.”

En strikket sag. Forvent strikvarer i 100% merino uld og cashmereblandinger.

En strikket sag. Forvent strikvarer i 100% merino uld og cashmereblandinger.

Lindsey Weaver, Global Licensing & Branded Goods Director fra Land Rover følger op: ”Begge brands komplementerer hinanden med deres forpligtelse til at producere et udvalg som tilgodeser både luksus og funktionalitet. Det får dem til at passe stilfuldt og ubesværet ind i alle miljøer.”

Afsted med dig...

Afsted med dig…

Barbour for Land Rover kollektionen fås fra august hos de forretninger, som i forvejen har en relation til Barbour og Land Rover. Priserne? De begynder ved 800 kroner.

Et par brune køre-futteraler  til hænderne

Et par brune køre-futteraler til hænderne

Manus nigra

Manus nigra

Lidt til halsen

Lidt til halsen

Giv den som landadel på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk