Home Automobiler Opel Corsa – en bil til de lettere distræte

Opel Corsa – en bil til de lettere distræte

by Nicolai Klingenberg
Pin It

All right – overskriften er lidt ironisk, men der er faktisk noget om. Det forholder sig nemlig således, at den nye Opel Corsa ikke alene har vundet prisen som det bedste bilkøb i 2015 (vistnok i sin klasse), men den er også lastet med sikkerhedsudstyr af den elektroniske slags. Og ved du hvad? Du kan booke en prøvetur i slæden via en fiks video her i indlægget.

Jeg ville alle dage vælge en grå over en rød. Opel Corsa er dagens bil.

Jeg ville alle dage vælge en grå over en rød. Opel Corsa er dagens bil.

Der er nogle, der mønt til de helt store biler, så er dem, der drømmer om de helt store biler, men der også dem, der gerne vil have en vogn, der ikke fylder al verden, og som er drønsmart i byen. Her vil du måske tænke på mikrobiler, og egner sig da også fint til den slags, men hvad nu hvis du lige vil have noget, der er lidt større? Jamen så kan du da nemt kigge på en minibil. Og det er i denne kategori, at den seneste Opel Corsa befinder sig.

Det er lidt at blive distraheret i trafikken, men det er der råd for.

Det er lidt at blive distraheret i trafikken, men det er der råd for.

Ret skal være ret – jeg har ikke siddet bag rattet i vognen, så skal jeg ikke kloge mig på, hvordan bilen kører, men modellen er målbar succes: Hver fjerde solgte Opel er en Corsa. Er du blevet lidt mere nysgerrig? Så tag et kig på den sponserede video herunder. Er du feminist skal du nok forberede dig på, at kvindekønnet bliver udstillet en kende humoristisk.

 

Hvis du fik set strimlen til ende, har du nok erfaret, at du kan tilmelde dig en prøvetur via videoen. Har du gjort det, ønsker jeg dig god tur.

Blink-blink

Blink-blink

Jeg var i øvrigt inde på, at Corsa’en har vundet en prisen “Best Buy Car of Europe for 2015”. Den pris er baseret på en pointuddeling bland en række motorjournalister fra Europa. Disse udgør en jury, der går under navnet Autobest, og gruppen lurer ikke kun på indkøbspris af vognene, men også uundgåelige omkostninger såsom løbende vedligeholdelsesomkosninger. Det var alt.

Integreret multimediecentral? Det kan du tro.

Integreret multimediecentral? Det kan du tro.

Vær distræt på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.