Home PindemadderBobler Invitér din far med til eksklusiv Zacapa-smagning på Fars dag

Invitér din far med til eksklusiv Zacapa-smagning på Fars dag

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det er muligt, at mor er den bedste i verden, men fredag den 5. juni er det fars dag, og denne dag er han, den bedste i verden. Men hvad skal du så stille op på denne dag? Du skal da invitere ham til romsmagning – kvit og frit. Det er nemlig sådan, at My-Pleasure.dk og Ron Zacapa inviterer 25 sønner eller døtre til at medbringe deres far til et herligt kom-sammen. Først til mølle i øvrigt…

Fovent to gode timer på Holmens Kanal Cocktailbar

Fovent to gode timer på Holmens Kanal Cocktailbar

Hvad?
Eksklusiv romsmagning i samarbejde med luksusrommen Ron Zacapa fra Guatemala. Du har som læser af My-Pleasure.dk nu mulighed for at invitere din far med til romsmagning i anledning af Fars dag. Udover oplevelsen vil der også være en gave til din far fra Ron Zacapa.

Forvent et interessant line-up

Forvent et interessant line-up

*
Jamen hvor og hvornår?
Hos Holmens Kanal Cocktailbar, Holmens Kanal 7, 1060 København K, fredag d. 5. juni klokken 14-16. Så kan I jo fortsætte videre ud i den gode smags tjeneste efterfølgende.

Diskret signatur fra matriklen, hvor det hele foregår

Diskret signatur fra matriklen, hvor det hele foregår

*
Det er lige noget for mig. Og min far. Hvad gør jeg herfra?
Du sender en mail til kr@integral.dk, hvor du skriver din fars og dit navn samt dit mobilnummer. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet, og vi har plads til 50 personer – det vil sige 25 læsere, som hver medbringer en far.
*
Er det bare det? Næsten.
Du skal nemlig være 18 år for at deltage i arrangementet. Det skal din far også.

Arj du er en god søn. Eller datter. Bare tag "ham den gamle" med-

Arj du er en god søn. Eller datter. Bare tag “ham den gamle” med-

Hvordan er det nu med det der Ron Zacapa…?
Ron Zacapa kommer fra Guatemala, og det geografiske oprindelsesland sætter sit særegne aftryk på rommen. Ron Zacapa fremstilles og lagres 2.300 meter over havets overflade i Guatemalas bjerge i det såkaldte ”House Above the Clouds”. Den lave gennemsnitstemperatur på 17 grader sænker aldringsprocessen, mens den tyndere luft og det lavere atmosfæriske tryk intensiverer tilførslen af smagene fra lagringstønderne.

Denne her... Og godt selskab

Denne her… Og godt selskab

Modsat de fleste rommærker, der fremstilles af melasse, anvendes der i Ron Zacapa udelukkende koncentrat af førstepresningen af sukkerrør fra Zacapas egen plantage. Det kaldes også for jomfruhonning, hvilket giver den både en sødere og blødere smag.

Vi ses (også) på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk