Home Kluns, grej og grooming WEB-TV: Den med de pæne herresmykker

WEB-TV: Den med de pæne herresmykker

by Nicolai Klingenberg

Som du måske erindrer, så har jeg skabt lidt godt til maskuline håndled – det er sket i samarbejde med blandt andet designeren Christian Orostegui og Henning Kern. I dag får du en kort og lettere pædagogisk video, som forklarer lidt om de nydelige sager, og hvordan disse kan anvendes. Kig med, og bliv både pænere (om håndleddene i hvert fald) og klogere.

Jeg kan i øvrigt garantere, at der er farver på i videoen. Manden til venstre er Christian Orostegui - han kan i den grad sin design A-B-C

Jeg kan i øvrigt garantere, at der er farver på i videoen. Manden til venstre er Christian Orostegui – han kan i den grad sin design A-B-C

Og hvorfor var det egentlig, at det her samarbejde blev til? Kort fortalt mente jeg ikke, at der fandtes noget virkeligt klædeligt til mænds håndled – det, jeg var faldet over, kostede typisk en formue, og selvom jeg røg med på den mere kostbare vogn, så mente jeg, at der var plads til nogle sager, som ikke er lavet af ædelmetal, men som snildt kan pynte uden at støje – og som har en lang levetid.

Kreationerne fungerer også uden ur, hvis nu det skulle være

Kreationerne fungerer også uden ur, hvis nu det skulle være

Det mener jeg stadig – og jeg mener så absolut, at den kollektion, vi har skabt, rammer plet. Det var nok tekst for nu. Hermed lidt forklarende video.

Uanser om du er til stål eller snor, læder eller sten, så er jeg sikker på, at du vil falde over noget, der vil klæde dit ur og håndled. Gå du bare på opdagelse i kollektion – det koster ikke noget at kigge. Samtlige produkter ligger her

My Pleasure pynter begge håndled her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk