Home Karismatiske mænd Ferdinand til verden 10. marts 2016

Ferdinand til verden 10. marts 2016

by Nicolai Klingenberg

I dag blev jeg far. Endda før tid. Det er ikke helt gået op for mig endnu, selvom min søn har ligget hos mig i et par timer. Det er til gengæld fantastisk. Jeg er forholdsvis tom for ord, hvilket ikke sker så ofte, men jeg kan huske, at fødselstidspunktet lød 9.31. Og så skal min og min kæreste Amalies søn hedde Ferdinand.

Ferdinand

Ferdinand

To til. Så smutter jeg igen.

Elastikker...

Elastikker…

Med strik på toppen

Med strik på toppen

Tak for opmærksomheden – vi ses lige straks igen!

Indtil da kan du lure på Facebook

 

You may also like

1 comment

Steffen 11. marts 2016 - 13:02

Tillykke med ham.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk