Home Karismatiske mænd Sagaen om Hr. Bajnæse

Sagaen om Hr. Bajnæse

by Nicolai Klingenberg

Hr. Bajnæse ved bedst. Både til hverdag, men så sandelig også til fest. Han er en sand magiker i sit køkken. I hvert fald, hvis han selv skal sige det. Og det skal han. Også selvom han ikke bliver spurgt.

Hr. Bajnæse elsker god mad. Og at lave den selv. Sovsen inklusiv.

Hr. Bajnæse elsker god mad. Og at lave den selv. Sovsen inklusiv.

Al den hokus pokus med ny nordisk og øko er noget værre pladder. Tag nu bare Jamie Oliver. Han er ikke ”œnordisk”, men han har lavet gryder og pander for selveste Tefal. Og har René Redzapi måske det? Eller hvad han nu hedder. Nå, der blev stille, hva’?

Hr. Bajnæse er som få. Faktisk som ingen. Men det ved han kun selv. Det er nu også rigeligt, for hvad andre synes, må andre om. Tag nu bare de nye regler om at holde til højre på motorvejen. Dem er alle så glade for. Men ikke Hr. Bajnæse. Han kører, hvor det passer ham – men altid kun det tilladte. Hvis de andre har så travlt, ja så må de bare køre i bedre tid. Selv kommer han aldrig for sent. 

Bajnæse er så særlig en sauce, at kun få kender til den. Det viser en google søgning

Bajnæse er så særlig en sauce, at kun få kender til den. Det viser en google søgning

Hr. Bajnæse afskyr meget, men elsker alt ved sig selv. Faktisk er han fejlfri, og det er da bare pokkers, at ingen kvinde har indset det. Endnu. Nok er han en værre bestemmer-karl, men det er jo for alles bedste. Andre ved så lidt, men tror så meget – det trætter Hr. Bajnæse.

Regninger og bonner gennemgås minutiøst, for det kan svare sig. Ved sidste visit i Kiwi erfarede han, at æsken med pizzaburgere fra Dr. Oetker IKKE blev slået ind med rabat. Havde den bare sagt fejl, havde han vist sig fra sin morsomme side og sagt til ekspedienten, at ”œSå må den jo være gratis”¦!”. Man skal altid være på vagt – særligt overfor de unge. Og lidt de mørke. Men det taler vi ikke højt om. Selvom pizzaburgeren er en hurtig spise, så er den virkelig numme-num, men den smager altså bedst, når den er at finde til nedsat pris. Hr. Bajnæse køber for øvrigt aldrig plastikposer – næh nej, det gamle, solide net fra Unibank fungerer aldeles glimrende, og så kan det vaskes.

Hr. Bajnæse ligger i den vognbane han vil. Og gerne i midten eller længst til venstre.

Hr. Bajnæse ligger i den vognbane han vil. Og gerne i midten eller længst til venstre.

Hvis Hr. Bajnæse kunne bestemme alt, ville verden være ganske anderledes. Og meget bedre. Sådan bliver det dog ikke. Men det må de da også selvom. Hr. Bajnæse er nemlig sin egen lykkes smed. 

Alle typer er velkomne her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk