Home Automobiler SuperCar Day – en invitation til de bilglade

SuperCar Day – en invitation til de bilglade

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Er du glad for biler, men endnu gladere for superbiler, så skal du sætte et stort fedt kryds i kalenderen lørdag den 27. august. Dernæst skal du tage til FDM Sjællandsringen, hvor arrangementet løber af stablen. Husk kørehandsker – om ikke andet så for syns skyld. Tiltaget er nyt – og du er inviteret.

Nu bliver det heftigt... Og du er sågar inviteret.

Nu bliver det heftigt… Og du er sågar inviteret.

Lars – du har en finger med i spillet, når det kommer til SuperCar Day 2016. Hvad er det for en størrelse?
– SuperCar Day er kort sagt en superbiludstilling i bevægelse. Der er mange, der elsker at se og høre fantastiske, flotte og hurtige biler, og med SuperCar Day giver vi alle muligheden for at se, høre, dufte og endda mærke en samling af superbiler, hvis lige ikke tidligere er set i Danmark.  

Bilerne kommer fra både producenter, importører og forhandlere, men også fra private ejere, der støtter op om eventet, og tæller sjældenheder som Bugatti Veyron, Jaguar XJ 220 S, Koenigsegg CCX og mange flere.

Batman har ringet. Han vil gerne have en Koenigsegg

Batman har ringet. Han vil gerne have en Koenigsegg

 Hvordan og hvorfor blev eventen til?
– Overordnet set mener vi, at superbiler fortjener deres helt egen udstilling – selv her i afgiftsplagede Danmark, hvilket er den helt oprindelige tanke bag konceptet. Der er fra andres hånd allerede gjort en del forsøg på at lave niche-biludstillinger, men vi mener ikke, at der er nogen, der endnu har formået at holde så stramt fokus på ét segment, som vi gør med SuperCar Day. Vi har dertil hentet inspiration fra andre lignende succesfulde events i udlandet, som for eksempel Goodwood Festival of Speed med flere.

McLaren...

McLaren…

Hvad ser du personligt mest frem til?
– Den lille engelske producent BAC kommer med deres vanvittige Mono, og de har deres fabrikskører Oliver Webb med. Udover at BAC Mono har Danmarkspremiere til SuperCar Day, glæder jeg mig til at se, hvordan Oliver kører den ekstreme Mono rundt på Sjællandsringen – jeg er helt sikker på, at de giver max show for pengene!

Det var ord og fotos. Nu er det op til dig at at læse mere samt overveje, om du skal forbi til eventen. Det foregår på SuperCarDay.dk

My Pleasure byder velkommen her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk