Home EkviperingGrej & grooming Web-tv: Den med den lånte film med Jeppe

Web-tv: Den med den lånte film med Jeppe

by Nicolai Klingenberg

Jeg kan på ingen måde tage æren for indholdet eller optagelsen af den film, du skal se i dag, men til gengæld er jeg glad for ikke blot at kende manden, som filmen handler om, men også at dele kontor med ham. Tag vel imod Jeppe Dencker – og hans nye video, som omhandler både ham og LeatherProjects.

Du har set ham før - og det er i øvrigt heller ikke sidste gang. Men i dag er det levende billeder, det handler om.

Du har set ham før – og det er i øvrigt heller ikke sidste gang. Men i dag er det levende billeder, det handler om.

Lad os fluks komme videre til filmen, som A Drenna Production står bag. Dem kan du i øvrigt finde på Facebook her

Herligt ikke sandt? Og måske du også erfarede, at en film fint kan virke, selvom der ikke bliver sagt noget som helst. Er du til noget købs-relateret action efter at have set filmen, så kan du se Jeppes fulde sortiment hos LeatherProjects her

My Pleasure på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk