Home Automobiler WEB-TV: Den med Aston Martin DB9 Volante

WEB-TV: Den med Aston Martin DB9 Volante

by Nicolai Klingenberg

I 2004 introducerede Aston Martin et prægtigt køretøj, som kom til verden og vejene under navnet DB9. Man har ydermere skabt en variant, hvor fast tag er erstattet af blødt tag. Cabrioleten hedder Aston Martin DB9 Volante, og den skal vi ud at køre i – forvent video, lyd og flere billeder.

Det bliver altså ikke meget smukkere, hvis du spørger mig

Det bliver altså ikke meget smukkere, hvis du spørger mig

Du skal i øvrigt vide, at produktionen af køretøjet stoppede i sensommeren i år. Sådan kan det gå, og der er selvsagt andre modeller at vælge i mellem, men nu skal vi altså til den herlige film. Den kommer her.

Som du måske hørte, så er baglygterne ikke min kop te. Eller kaffe. Selvom det slet ikke er tilfældet, så synes jeg, at lygterne ser billige ud.

De baglygter bryder jeg mig ikke om. Overhovedet. Alt andet kan jeg dog vældig godt lide.

De baglygter bryder jeg mig ikke om. Overhovedet. Alt andet kan jeg dog vældig godt lide.

En af de heftigste biloplevelser, jeg selv har haft, foregik bag rattet i en Aston DB9 – omend taget var fast, så var det en oplevelse, jeg sent vil glemme. Måske aldrig. Lyden er sublim, når den får lidt at leve af, kabinen smyger sig om dig, og så er bilen i den grad en head-turner.

Jeg husker blandt andet, at man var i særdeles nær kontakt med vejen, når man rullede. Alt kunne mærkes. På den - oftest - sporslige måde.

Jeg husker blandt andet, at man var i særdeles nær kontakt med vejen, når man rullede. Alt kunne mærkes. På den – oftest – sporslige måde.

Signaturen

Signaturen

Instrumentering og midterkonsol

Instrumentering og midterkonsol

Min ven, der havde DB9’en, blev ofte stoppet og spurgt, om bilen måtte fotograferes. Det er nogle år siden, og DB9’eren var den gang et særsyn i gadebilledet. Og dengang var bilen deusden “nyere”. Det var (også) tider.

Sideskud

Sideskud

Dreje- og styreaggregat

Dreje- og styreaggregat

Sædejustering

Sædejustering

Hvis du kunne tænke dig at erhverve dig bilen fra klippet, så skal du vide, at den er let tilkørt og fra 2013. Du kan købe den hos Aston Martin Copenhagen her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk