Home EkviperingGrej & grooming EN HERLIG VARE – DEL 29

EN HERLIG VARE – DEL 29

by Nicolai Klingenberg

Her skal vi over i afdelingen for hudpleje til mænd, hvor vi skal se på tre nyheder, som har fokus på ansigtsmanken. Det forholder sig nemlig således, at Matas har udvidet sortimentet med tre produkter til skægget. Sjovt kan alle tre nyheder pakkes ind under serienavnet Matas Men Beard Care.

Således ser nyhederne ud på hylden.

Således ser nyhederne ud på hylden.

Ved du hvad? Hvis du ikke har prøvet en skægolie, så er her et godt bud på en, der vil klæde dit skæg. Din hud får i øvrigt også glæde af olien (den dufter en smule af mandel, og ved et kvikt besøg hos producenten erfarede jeg da også, at mandel er på ingredienslisten), og du kan bruge olien til at “sætte” eller glatte skægget.

Faktisk er alle tre produkter også tiltænkt huden – og du har måske erfaret, at din hud kan se noget tør og medtaget ud, hvis du klipper skægget i bund, hvilket skulle kunne mimimeres eller elimineres, hvis du kaster dig ud i jævnlig eller ligefrem daglig pleje af dit skæg (og dermed også hud).

Sakset direkte fra Matas' www, hvor du kan handle nyhederne. Linket finder du nedenfor. Du tilsætter dog selv vand.

Sakset direkte fra Matas’ www, hvor du kan handle nyhederne. Linket finder du nedenfor. Du tilsætter dog selv vand.

Ved du hvad? Der er faktisk flotte priser på skægserien fra Matas, som har sponseret historien. Du kan handle dem hos Matas lige her

My Pleasure har det skægt her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk