Home Podcast PODCAST #9 – status på livet

PODCAST #9 – status på livet

by Nicolai Klingenberg

Jeg må medgive, at det er en stund siden, der har været en podcast på det virtuelle tapet, men nok er nok. Det er nemlig lige her, du får et knassprødt og friskt afsnit. Samtalen er optaget i dag, og den med-talende er Jeppe Bentzen. Vi skal omkring japanske kurbade, flødeskum på livet, mit fotoprojekt, modeuge, kærlighed – og meget hurtigt omkring et ikke-eksisterende overskæg. Velkommen til en herlig omgang lyd!

Straks før optagelsen. Det er Jeppe til ventre. Med hat. Og uden overskæg.

Nok tastede ord – her får du nemlig – og i stedet – levende ord, som er foreviget på digital vis.

Kunne du tænke dig mere Jeppe Bentzen, så forstår jeg dig. Du finder ham på Instagram her

Du finder endnu flere podcast på My Pleasure her
F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk