Home Podcast PODCAST #11 – den med Flemming Bille

PODCAST #11 – den med Flemming Bille

by Nicolai Klingenberg

Mød clairvoyant Flemming Bille

Endnu en podcast er blevet til, og denne gang skal det handle om noget ganske andet end vanligt. Jeg faldt nemlig over et interessant person, som beskæftiger sig med alt det, der normalvis ikke er helt normalt. Det handler nemlig om clairvoyance. Personligt har jeg altid troet, at der foregår meget mere, end vi umiddelbart selv fornemmer, og derfor blev jeg nysgerrig, da jeg hørte om Flemming Bille. Det handler dog hverken om hokus-pokus og krystalkugler…

clairvoyant flemming bille

Flemming Bille og jeg efter en mægtig god samtale, som du kan – og bør – lytte til i denne artikel

Det er muligt, at du er skeptisk overfor det alternative – og det er du ikke ene om. Faktisk var Flemming Bille selv stor skeptiker, før han fandt ud af, hvad han var i stand til. I dag lever han af at guide folk, som måtte stå overfor udfordringer eller større spørgsmål i tilværelsen, og for det ikke skal være lyv, så er “forretningsfolket” også flittige kunder hos Flemming Bille. Måske er du i tvivl om “noget” – enten privat eller professionelt – og det er her, du kan overveje en flink gut som Flemming Bille.

Men nok tekst for nu – vi skal over i departementet for levende ord i form af en podcast. Lyt med her. 

Du må endelig abonnere på My-Pleasure.dk’s podcast, som du finder i iTunes her
Vil du vide mere om Flemming Bille, kan du finde hans hjemmeside her
Der er talrige andre fine podcasts på My-Pleasure.dk her

Facebook finder du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk