Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Simon Lennet

Feel-good stafetten med Simon Lennet

by Nicolai Klingenberg

Et kig på Simon Lennet og hans tilværelse

Jeg vil tro, jeg har været bekendt med Simon Lennet i et årti. Måske ni år. Det er dog ikke det væsentligste her, for Simon har været så venlig at dele ud af tanker, som omhandler tilværelsen. På godt og mindre godt. Det er ærligt, fint og vedkommende. Velkommen til!

simon lennet

Det her er Simon Lennet

Simon – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Jeg er begyndt at male lidt. Det lyder måske en anelse opstyltet, men det er på et meget lavt plan, og jeg er virkelig ringe. Jeg bruger det som en slags terapi til fordybelse. Jeg var i foråret igennem et par meget lange måneder med stress, der resulterede i en masse angstanfald. Jeg har fået øjnene op for psykiske lidelser og er begyndt til en psykolog, som guider min hjerne tilbage på sporet.

Fordybelsen i nuet og livet generelt er, hvad jeg har manglet.

At stirre ind i et hvidt lærred og langsomt se det forvandle sig til noget komplet underligt og abstrakt virker for mig. Det har desuden taget mig lidt tættere på min mor, som altid har malet meget og altid været lidt skuffet over mine manglende kreative evner på front. I sidste weekend malede vi sammen og fandt hinanden igen. Hårdt sat op.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Når hverdagen spiller. Alle kan hygge sig og have det fantastisk på en ferie, men kan du få din hverdag op, hvor det bliver dejligt, så kan jeg mærke en følelse af lykke. Hvad der så får mine hverdage til at være fede, er et underligt miks af sindssygt mange planer og det stik modsatte. Jeg hader at ligge midt imellem. Det føltes som et vakuum på min krop.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Det er vel mere i investeringskategorien og ikke ”spenderingskategorien”, men et væddemål med Simon Frank. Dem har vi en del af. Jeg tror, det sidste var noget med ordlyden på et band, men er ikke sikker.

Simon kysser en anden Simon

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– I forrige uge kulminerede en et-årig lang mail-diaolog og møder med en virkelig flot udstilling og idé, som vi var med til at føde og afholde i Paris i det danske hus på Champs Elysees. Udstillingen hedder Copenhagen Creatives og tager otte kunstnere fra København rundt i verden. Første – og forhåbentlig ikke sidste – stop var Paris. Der var naturligvis en del danskere til åbningen, og jeg elsker, hvordan danskere er i udlandet, når de mødes i grupper.

Det er som om tyngdekraften eller regelsættet fra Danmark er ophævet, og det giver nogle sjove snakke og nye måder at mødes på. Jeg drak rigtig meget hvidvin den dag også.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Jeg er ikke den store Youtuber, og jeg er mere på “memes”. Jeg er til gengæld rigtig meget mere på memes. Kunne godt poste dig et par hundrede memes, som jeg selv er ved at kaste op af grin over, men du kan lige få denne her, som jeg fik af min ven Theis imorges:

https://www.instagram.com/p/BnwLUoUnGY0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1kh9cr08g67nk

En statisk “meme”

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen:
– Sport. Jeg prøver for så vidt muligt at dyrke sport hver dag. Jeg mangler sportsgrene, jeg kan dyrke. Sport får det bedste frem i mig. Og det værste. Men det er vel derude, man rykker sig.

Så har du nogle ideer til nye sportsgrene, så send dem eller inviter mig.

simon lennet

En sporty Simon

Jeg er begyndt at spille padel-tennis. En underlig blanding af tennis, squash og bordtennis, det er fucking sjovt. Tænk, hvis der var fire andre sportsgrene derude, jeg ikke har hørt om? Jeg havde for tre måneder siden aldrig hørt ordet padel før. Nu spiller jeg det to gange om ugen ude i NV.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Negative lortehistorier i pressen.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Det står godt til egentlig. Jeg har været sammen med min kæreste Caroline i fem år og tre måneder, og det giver ingen mening for mig, hvor den tid er blevet af. Men nu har vi et sommerhus og en hund sammen. Hun rejser en del i forbindelse med sit job. En hel del faktisk.

Folk tror altid det er sindssygt hårdt, og undrer sig over, hvordan vi kan få det til at lykkedes, men faktisk tror jeg, det har reddet vores forhold, fordi jeg lige får et spark i maven, hver gang jeg kører hende til lufthaven.

simon lennet

Kærligheden

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Start til psykolog. Dyrk en masse sport. Drik noget mere, så længe du lever. Vær et godt menneske, og elsk dine venner, som var de din familie.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Den allersidste sommeraften i Danmark i år. Der, hvor det går op for dig, at sommeren er slut i morgen. Min kæreste og den gamle 90’er Saab, vi hentede i en forstad til Madrid i sommers og kørte hjem op igennem de underligste steder i Europa. Jeg tror vi skulle bade, men det var for koldt.

simon lennet

Fra telefonen

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– Puha den er svær. Den har jeg ikke lige en universel en på denne her.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af Simon Lennet?
– På Nørrebro. Vi har kontor der, og jeg har netop købt en lejlighed derude også. Jeg er oprindeligt fra Nørrebro, men har ikke arbejdet eller boet der, siden jeg var 22, så det er virkelig dejligt at være tilbage. Det er blevet en anden bydel på godt og ondt. Der er masser af alt derude.

Hvem er Simon Lennet:
Medejer af Chateau Motel, Butter Agency, Copenhagen Creatives, At Dolores, 1105, 1656, 1408, Mau Mau og soon to come en thai-restaurant på Vesterbro.

simon lennet

Simon fisker også

Der er talrige andre Feel-good svar og personer på My-Pleasure.dk her

Her er Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk