Home Automobiler BMW 8-serie Cabriolet – en 2019 forårsbebuder har meldt sin ankomst

BMW 8-serie Cabriolet – en 2019 forårsbebuder har meldt sin ankomst

by Nicolai Klingenberg

BMW 8-serie Cabriolet – smid toppen til foråret

Da jeg var teenager, kiggede jeg fra tid til anden langt efter BMW og deres  BMW 8-serie, som blev produceret i årene 1989 til 1999. Jeg mener, at Thomas Eje havde sådan en vogn, men ikke desto mindre kunne coupéen – blandt andet – kendes på et sætte flotte klaplygter. Nu genopstår BMW 8-serie Cabriolet med  to varianter…

BMW 8-serie Cabriolet

Dagens vogn kommer til foråret og ser således ud med kalechen nede (og humøret oppe).

Den gamle model kunne faktisk fås med en 5,0 liters V12 motor, men kun som coué. I dag ser det noget anderledes ud, for selvom coupéen også er relanceret, er det den åbne BMW 8-serie, vi skal se på her. De to varianter bliver 2019’s forårsbebudere, eftersom de lander til marts, hvor det officielt bliver forår.

BMW 8-serie Cabriolet

I bjergene…

Der er plads til fire personer i den nye topløse, som bliver lanceret under modelbetegnelserne BMW M850i xDrive Cabriolet med 530 hestekræfter og en nul til hundrede tid på 3,9 sekunder samt en lidt “sløvere” BMW 840d xDrive Cabriolet med 320 hestekræfter og en 0-100 tid på 5,2 sekunder.

BMW 8-serie Cabriolet

Nu med M – det bringer 0-100 tiden ned.

xDrive betyder i øvrigt intelligent firehjulstræk, og de to nye kommer begge med otte gear, som selvsagt er automatiserede, når det kommer til skiftet. Det tager 15 sekunder at få kalechen ned – eller op – og dette kan ske, mens du ruller afsted med op til 50 kilometer i timen. Selv samme bløde top er – som standard – sortfarvet, men kan du lidt din “kasket” lidt ekstra frisk, kan denne mod merbetaling leveres med sølveffekt…

BMW 8-serie Cabriolet

Vindværn

BMW 8-serie Cabriolet

Uden sølv…

Synes du bilen her er for lille eller for voldsom? Så kig på den nye BMW X7 SAV her

Et kig på BMW X7 – en gigantisk og luksuriøs familie SAV

Foråret er som oftest køligt i Danmark, men du holder nakken fri for stivhed grundet varme i nakkestøtterne. Bliver sommeren som i år, kan du glæde dig over, at lædersæderne er udført med teknologi, som minimerer refleksioner fra solen – og sikkert også varmen.

BMW 8-serie Cabriolet

Afsted…

Du kan selvsagt indstille kørestilen efter dit temperamanet og omkringliggende forhold, hvor spektret begynder med det mest komfortable og fornuftige ECO Pro mode, mens der er ren bersærkergang i Sport+ mode.

Vi snupper en film.

Prisen har jeg ikke opsnuset, men til gengæld rummer standardudvalget kollisionsadvarsel (Gud forbyde det måtte blive aktuelt), aktiv fartpilot, Head-Up Display og BMW Live Cockpit Professional.

BMW 8-serie Cabriolet

Jeg har ikke kørt mange BMW’er, men designet er nemt at kende.

 

Der er mere auto-stof på My-pleasure.dk her

Her er Facebook & My-Pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk