Home Automobiler Ny Bentley Flying Spur – hold øje med stærekasserne

Ny Bentley Flying Spur – hold øje med stærekasserne

by Nicolai Klingenberg

Bentley Flying Spur – angiveligt noget der duer…

Måtte du finde en Rolls -Royce for dekadent, kan du i stedet kaste øjenene og en anseelig sum penge efter den nye Bentley Flying Spur. Den kan køre drønhurtigt – 333 kilometer i timen for at være eksakt – og så kan du gøre den ganske unik. Er du glad for flotte træsorter? Alle tiders – sådanne kan du nemlig bruge i vognens indretning, og træet er endda bæredygtigt…

Bentley Flying Spur

Det tegner ganske fint. Her er den nye Bentley Flying Spur

Bentley har også kigget i det historiske bakspejl, og dermed er det nu muligt at få en Bentley med den imponerende kølerfigur. Sidst gang, det kunne lade sig gøre, var i 1950’erne, men nu er der pustet liv i traditionen igen. En sådan kølerfigur kan friste svage sjæle, så når du låser bilen, forsvinder kølerfiguren ned – den dukker op igen, når du låser bilen op, og sådan kan du glæde dig over de små detaljer, hver gang du skal ud at rulle.

 Bentley Flying Spur

Genindført. Og gennemført.

Motoren? En W12 sag med to turboer, som giver dig 626 hestekræfter at gøre godt med. Måtte du have travlt, kan du komme fra 0 til 100 kilometer i timen på 3,7 sekunder. Har du glemt noget der hjemme, kan du glæde dig over, at bilen ydermere styrer på alle fire hjul, så en tre-punktsvending bliver til en leg selv på en cykelsti. Motoren er i øvrigt placeret tættere på bilens midte for at optimere vægt, balance og styre/køreegenskaber.

 Bentley Flying Spur

Mere sporty måske?

 Bentley Flying Spur

Helle for at sidde her.

Nye lygter? Jeps. Ny grill? Jeps. Nyt det hele? Sådan set ja. Den nye Bentley Flying Spur har ændret sig ganske markant i forhold til den seneste model – særligt grillen har jeg lagt mærke til. Den er blevet større omend mere simpel.

 Bentley Flying Spur

Vi ses på grillen.

Men lad os sætte os ind. Her venter læder, masser af plads, panoramatag af glas og alskens infotainment. Der er massage og ventilation i sæderne, så åkander og varme baller kan elimineres, og selv hovedstøtterne kan justeres, som du ønsker det. Der er to reelle sæder bagi, omend der er seler til tre – komforten længe leve. Og egoismen også.

 Bentley Flying Spur

Plads til tre bagi, som man siger.

Der er plads til 22 tommer fælge på det store køretøj, og du kan oplade dine elektroniske rejseaggregater trådløst inde i bilen. Der er roterende displays, som gemmer den digitale skærm væk, og sådan kan vi blive ved.

 Bentley Flying Spur

Sikke hjul.

 Bentley Flying Spur

Traditionelt look…

 Bentley Flying Spur

Digitalt look. Jeg synes dog ikke, at Apple brugerfladen klæder bilen

 Bentley Flying Spur

Bagtil ser det således ud

Jeg runder dog af med en lille film. Værsgo.

 

Der er mere bilstof på My-Pleasure.dk her

Hold dig opdateret med My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk