Home PodcastMænd med Slips Mænd med slips – streaming, danske kondisko, kunst og andet godt

Mænd med slips – streaming, danske kondisko, kunst og andet godt

by Nicolai Klingenberg

Det er officielt blevet sommer, og det fejrer vi med aircondition, nyheder såsom en golfspillers guldur, der er på vej på velgørenhedsauktion, Mercedes SL anno 90’erne og 70’erne samt en 2+2 sportsvogn fra England. Rolf har handlet hele to kunstværker, og så taler vi om danske Arkk, der laver klædelige gummisko (og samtidig tænker på miljøet).

mænd med slips

Rolf peger på en mikron. Jeg peger ud i det blå – eller i hvert fald mod det blå. Velkommen til!

Men hvordan er det egentlig med håndkys? Emma Gad ved det! Er du glad for gadgets og grill? Så skal du lytte godt efter – jeg har fundet en amerikanergrill, der kan det hele – og styres fra telefonen. Du får også streaming-fifs til både HBO Nordic og Blockbuster, discomusik – og korte bukser (eller ej?) på arbejde.

 

Lyt med lige her!

 

 

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her
Sidste gang stod vi foran en kopimaskine, men du kan lytte til selve udsendelsen her

MÆND MED SLIPS – hurra for TAG Heuer, far-biler og en mægtig burger

Prøv Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk