Home PodcastMænd med Slips MÆND MED SLIPS – mundblæste glas, kultur, film, lyrik og 007

MÆND MED SLIPS – mundblæste glas, kultur, film, lyrik og 007

by Nicolai Klingenberg

Er du parat til en god blanding af livsstil og feel-good? Alle tiders! Denne gang vil vi gerne sende dig ind på Glyptoteket – og det kan være gratis! Kan du lide James Bond? Så kan du byde på en Aston Martin, som rent faktisk har været med i de berømte film, og de famøse gadgets virker!

mænd med slips

Sort-hvid. Ja, fotoet altså…

Hvad siger du til et vinglas på 1,4 liter? Mundblæst og dansk. Emma Gad byder ind med friluftsspil, der bliver talt om streamning og Rolex ure, men der er også blevet plads til et nyt tiltag: Live-oplæsning af et af mine vers- lyt med, og døm selv…

Tryk på trianglen, så taler vi.

 

Hørte du ikke den sidste? Så lyt da endelig til den her

Mænd med slips – streaming, danske kondisko, kunst og andet godt

 

Få dig en Facebook-oplevelse her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk