Home Automobiler Lyn-nyt: BMW M8 kommer til landet til september

Lyn-nyt: BMW M8 kommer til landet til september

by Nicolai Klingenberg

BMW M8 – aka BMW Maude

Kan De lide hurtige biler fra Bayern? Alle tiders. Til september kommer der nemlig fire nye BMW M8 modeller til Danmark. Fælles for alle modellerne? En De rammer alle 100 kilometer i timen på under 3,5 sekunder. Og så er de inspireret af BMW’s Le Mans vogn, BMW M8 GTE…

BMW M8 Competition Coupé

Der er den: BMW M8 Competition Coupé

Du skal ydermere vide, at bilen kan fås som coupé og cabriolet – og med og uden såkaldt Competition-pakker, der lige tager et par millisekunder af den førnævnte 0-100 tid. Snupper du coupéen med en Competition-pakke, kan du ramme 100 på 3,2 sekunder.

Coupéernes tag er i øvrigt lavet af kulfiberforstærket plast (det har jeg ikke hørt om før), mens cabrioleterne har soft-top og elektrificeret åbning og lukning. Den er ret ligetil.

BMW M8 Competition cabriolet

Og uden tag.

Du skal ikke spekulere over manglende evner til at håndtere en kobling, da samtlige varianter leveres med automatgearkasse med otte gear. Firehjulstræk? Det kan du tro. Endda med sportfunktion. Bliver det for kedeligt, kan du blot rumstere med en knap – og vupti: Så er der kun baghjulstræk. Bremserne kan også tilpasses til komfort og sport.

BMW M8 Competition Coupé

Drønsmart – og automatisk

Man har også udviklet nye køreopsætninger, som går under navnet “M Modes”. M8’ere kan dermed indstilles til vej, sport og på Competition-udgaverne også til track.

Bryder du dig ikke om to døre, må du vente lidt endnu, men BMW lover, at der også kommer en BMW M8 som firedørsversion – den får navnet BMW M8 Gran Coupé.

bmw m8

Tschüss…

Det var det. Nu en video.

 

Er du mere til BMW’s rummelige vogn? Så kig på deres SAV her

Et kig på BMW X7 – en gigantisk og luksuriøs familie SAV

 

 

Kør også over på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.