Home PodcastMænd med Slips MÆND MED SLIPS – SOMMERENS SIDSTE UDSENDELSE

MÆND MED SLIPS – SOMMERENS SIDSTE UDSENDELSE

by Nicolai Klingenberg

Gik vi ikke på sommerferie i sidste udsendelse? Jo, men så alligevel ikke. Nanna ville have mig og Rolf tilbage (til studiet), og således blev det. Denne gang handler det om et sofabord til 100.000 kroner, en Mercedes bilmodel der fylder 40 år, klunker (på fodtøjet), danske gummisko, jomfruhummerhaler og en åben bil fra 1969… Men skrev jeg ikke engang, at man ikke burde posere foran biler, der ikke tilhører en selv? Jo, jeg gjorde. Derfor de brede smil.

mænd med slips

Lånte fjer i form af en smuk Mercedes. Den handler det også lidt om.

Nå. Vi har har også svært ved at finde ud af, hvad vi ville bruge en million kroner på, men der findes da lidt inspiration på en ny dansk ur-hjemmeside. Vupti – der var Demis Roussos pludselig med en afskedsang, som vækker minder om firserne og ostefondue. Kan du mærke hyggen? Alle tiders! Der er nyttige links til mine andre podcasts lidt længere nede…

Tryk på afspillerknappen, så taler vi!

Sådan lød det – jeg glæder mig til at holde lidt fri, men jeg glæder mig endnu mere til at samtale med Rolf – og for dig – igen efter sommeren!

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

Gik du glip af den sidste episode? Skidt pyt. Den ligger nemlig lige her

MÆND MED SLIPS – en limiteret stol, et miljørigtigt ur og endnu et vers

 Prøv Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk