Home PodcastMænd med Slips MÆND MED SLIPS – en limiteret stol, et miljørigtigt ur og endnu et vers

MÆND MED SLIPS – en limiteret stol, et miljørigtigt ur og endnu et vers

by Nicolai Klingenberg

Sommerferien lurer straks forude, og selvom denne omgang af Mænd med Slips var planlagt som den sidste – altså før det bliver august, og vi vender tilbage – så kommer der lige en mere. Der var tilsyneladende gået kuk(ur) i kalenderen, så for at gøre en lang historie kort, så er det den næstsidste, inden vi går på sommerferie. Aha. Men hvad handler det så om denne gang?

Mænd med Slips

To poletter i den ene hånd og kameraet i den anden…

Vi skal omkring en stol ved navn PK 22 (i ny indpakning), et ur fra Breitling som støtter verdenshavene, et intelligent køleskab, varieret spise og en ny Bentley. Men vi stopper ikke der. Jeg savner kollegaer eller et kontorfællesskab, Rolf kigger på nye glas, og så skal vi omkring bordskik. Finalen? Det bliver endnu et vers, som jeg har skrevet… Ah ja – der er også lige to gange streaming tips!

Tryk på den store play-knap, så begynder samtalen! 

 

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

 

Hørte du ikke den sidste? Så lyt da endelig til den her

MÆND MED SLIPS – mundblæste glas, kultur, film, lyrik og 007

Sejt – Facebook er her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk