Home Podcast Podcast: Nicolai & Nikolaj – Episoden om den guldfarvede Mercedes “Guldbjarne”

Podcast: Nicolai & Nikolaj – Episoden om den guldfarvede Mercedes “Guldbjarne”

by Nicolai Klingenberg

Nikolaj Karlshøj og jeg har skabt en podcast, som ganske enkelt hedder Nicolai & Nikolaj. Vi taler om en ting, vi er faldet over på Internettet, som enten er til salg eller blot fascinerer os. I den første episode handler det om en Mercedes 190E, som blev fundet på Facebook Marketplace. Men hvilken ret, ville bilen være, hvis den var spiselig? Og hvad var ejeren mon for en type?

Nicolai & Nikolaj

Nicolai & Nikolaj laver podcast.

Tryk på den hvide pil i den orange cirkel, så taler vi!

 

Du kan se den oprindelige annonce for “Guldbjarne” her

Der er flere podcasts på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk