Home Automobiler Ferrari 812 GTS – dyt, hvis du ikke vil have den bagi

Ferrari 812 GTS – dyt, hvis du ikke vil have den bagi

by Nicolai Klingenberg

 Ferrari 812 GTS – 50 år efter ligger motoren foran igen

Forvirres du at køre superbiler med bagvedliggende motorer? Nuvel. Så kunne Ferrari 812 GTS være en mulighed. For nyligt trak biksen nemlig afsløringstæppet til side for at afsløre netop denne bil. Det er den første serieproducerede Ferrari V12 med frontmotor i 50 år.

Ferrari 812 GTS

Dagens sportsvogn: Ferrari 812 GTS

Kig lige på den – den er drønflot, du. Og så kan du via en mekanisk ordning få skubbet taget tilbage på 14 sekunder, og dermed er der kortere til himlen og en – angiveligt – flot motorlyd.

Ferrari 812 GTS

På vejen

Det skal i øvrigt lige nævnes, at Ferrari har lanceret et par limiterede V12’ere gennem tiden – senest var det Ferrari F60 America, som blev skabt i ti eksemplarer i 2014, da Ferrari skulle fejre deres 60 år på det amerikanske marked.

Ferrari 812 GTS

En del af fortiden…

Lad os snuppe en film..

Gibber det lidt i dig for at få lidt præstationsfakta? All right. Ferrari 812 GTS lover en topfart på 339,5 kilometer i timen, og du rammer 100 kilometer i timen på “under tre sekunder”, mens 200 kilometer i timen klarer du på 8,3 sekunder. Det er altsammen rigeligt.

Ferrari 812 GTS

Svusj

Kabinen? Nedenstående er vist en rendering, men hvad pokker. Det lover godt.

Ferrari 812 GTS

Brunt og sporty

Vognen er baseret på Ferrari 812 Superfast coupe, og eftersom taget som nemt kan rulles tilbage, så har man rumsteret godt og grundigt med aerodynamikken, så både kabinetryk og luftstøj er reduceret for både komfort og performance.

Ferrari 812 GTS

Der har du med taget lukket

Du får ydermere plads til 250 liter bagage (bagi!), og trækker du målebåndet frem, vil du erfare, at Ferrari 812 GTS er 4693 mm lang og 1971 mm bred. Samlet set får du efter sigende den mest kraftfulde, serieproducerede cabriolet til dato.

Ferrari 812 GTS

Plads til to…

Ferrari 812 GTS

Bon voyage…

Der er flere biler her på My-Pleasure.dk her

Facebook finder du her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.