Home PindemadderBobler En Champagnehub-podcast med Christoffer Gjerulff om det gode liv

En Champagnehub-podcast med Christoffer Gjerulff om det gode liv

by Nicolai Klingenberg

Reklame for ChampagnehHub.com. Gæst nummer to i serien af Champagnehub-podcasts kiggede forbi vort spisebord en aften omkring klokken 21. Gæsten hedder Christoffer, og han og jeg taler om, hvad der kendetegner en god dag, hvad der bliver drømt om i sofaen, og hvad den gode balance i tilværelsen består af. Det handler også om at få energi – og at lade op. Ung kærlighed og nogle af de føste lykkelige minder fylder også lidt. Glæd dig – og skål gerne med, mens du lytter.

champagnehub podcast
Så er vi klar…

Tryk på play, så begynder køkkensamtalen med champagne i glasset

Podcasten var ikke blevet til, hvis det ikke var for ChampagneHub. Spørger du, hvad de er for en størrelse, så lyder det således: Terroir champagne, skrædderersyet til dit behov, leveret til din dør – eller på engelsk om du vil: Grower Champagne, tailored to your needs, delivered to your door.

champagnehub
Vor flaske kom fra Elemart Robion, som kun producerer omkring 13.000 flasker årligt. Vores VB 01 – Extrabrut “holder” kun 4 gram sukker pr liter og er skabt på 90% Pinot Meunier og 10% Pinot Noir.

Du kan læse mere om – og tilmelde dig Champagne på abonnement hos Champagnehub.com her

Hørte du ikke den første episode med Anders, så kan du lytte til den her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk