Home Podcast Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med Kenn Hansen

Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med Kenn Hansen

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Bilka. Så er det blevet tid til endnu en episode af podcast-serien “Vidunderlige Hverdage”, som jeg har lavet for Bilka. I episode tre har jeg sat mig med Kenn Hansen, som blandt andet har været professionel fodbolddommer, men i dag laver han noget helt andet…

bilka podcast kenn hansen
Kenn til højre – og jeg til venstre. Omdrejningspunktet er en tilbudsavis, som er blevet til podcasten “Vidunderlige Hverdage”

Det viser sig, at Kenn har en skjult passion for elektronik, og så er han i høj kurs, når han iklæder sig et særligt sæt underbenklæder. Vi kommer også omkring cupnoodles, bademåtter, gulvvarme, PowerPoint og sandaler. Der er ingen røde kort i spil, men vi lover til gengæld breaking øko-nyt!

Tryk på play, så taler vi!

Tilbudsavisen, vi taler om i denne Bilka Podcast, er allerede online, og du finder den lige her

Jeg håber, du kan lide, hvad du lyttede til. Idéen bag podcasten var – blandt andet – at noget så trivielt som en tilbudsavis kan rumme samtaleemner, som kan skabe inspiration, grin og ikke mindst fifs til hverdag, fest, tilværelse og madlavning. Jeg har næste episode lige på trapperne, og så vil jeg ikke undlade at sige tak til team Bilka for at tro på idéen.

Hørte du episoden med Rolf? Den venter lige her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk