Home Automobiler Kører du som en kiks, så køb en Porsche 911 “Jacky Ickx”

Kører du som en kiks, så køb en Porsche 911 “Jacky Ickx”

by Nicolai Klingenberg

Måtte du døje med gråvejrslede, og er du samtidig alt andet end en racerkører, kan du nu pynte dig med lånte fjer. Dels fordi dagens bil – Porsche 911 Jacky Ickx – er blå (det er modsat at gråvejr), men også fordi bilen er en hyldest til racerkøreren Jacky Ickx, som vandt talrige flotte sejre for Porsche i 70’erne og 80’erne.

Porsche 911 Jacky Ickx
Her har du den. Dagens vogn…

Men hov. Inden du begynder at rasle med sparegrisen, så er der nogle udfordringer. Først og fremmest bliver der kun skabt 75 eksemplarer, og disse bliver solgt til det belgiske marked. Men skidt pyt – du kan angiveligt greje den, hvis du kender en fra vaffel-nationen. Ellers er de sociale medier opfundet.

Porsche 911 Jacky Ickx
Med motorsport i hovedet

Nå. Den nye Porsche 911 Jacky Ickx er baseret på en Carrera 4S, og det korrekte navn er dermed Porsche 911 Carrera 4S Belgian Legend Edition – den kører i øvrigt som hurtigst 306 kilometer i timen. Når du alligevel er i gang, så smid endelig en Sport Chrono-pakke på bilen, da den i så fald bliver en smule hurtigere end standard og dermed når 100 kilometer i timen på 3,4 sekunder. Længden er opgivet i millimeter og tæller 4519 af sin slags.

Porsche 911 Jacky Ickx
75 eksemplarer er, hvad det bliver til

Lad os snuppe en film med både bil og mand

Her kommer jeg… ikke

Folk med store egoer vil angiveligt finde det svært at sætte sig bag rattet, da Porsche 911 Jacky Ickx (og bilnøglen!) er dekoreret med legendes signaturer, og altså ikke ejermandens egen. Til gengæld er der al den sorte læder med grå syninger i kabinen, som du kan drømme om.

Porsche 911 Jacky Ickx
Ganske sporty og afdæmpet kabine

Bilen koster fra 199.911 euro (du ved, at belgiske Robbe fra marketing har fået stående applaus for den prissætning), men det er uden danske afgift og moms.

Porsche 911 Jacky Ickx
Sideskudt

Måtte du være på jagt efter en ældre og billigere Porsche så se her

Guldkorn // De vilde 80'ere // DR K

Må vi introducere: Porsche-brillen!80'ernes yuppier var ikke på kartoffelkur. Se med i 'Guldkorn' i aften kl. 22.10.

Slået op af DR K i Onsdag den 4. januar 2017

Der er flere biler på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk