Home Podcast Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med Rosa Kildahl

Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med Rosa Kildahl

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Bilka. Det er heldigvis blevet tid til endnu en episode af podcastæ-serien “Vidunderlige Hverdage”, og denne gang er min gæst Rosa Kildahl. Rosa er kommet på Youtube, men vi skal så også omkring indhold i både køkkenskuffer, fryser og køleskab. Men hvorfor har Rosa tre navigationer i bilen? Og bør man sige krebinet eller karbonade? Der skal lidt i glasset, og det må gerne være vin. Chips? Dem kommer vi også omkring…

Rosa Kildahl
Rosa Kildahl og jeg er klar med en omgang “Vidunderlige Hverdage”

Tryk på play, så taler vi!

Tilbudsavisen, vi taler om i denne Bilka Podcast, er allerede online, og du finder den lige her

Jeg håber, du kan lide, hvad du lyttede til. Idéen bag podcasten var – blandt andet – at noget så trivielt som en tilbudsavis kan rumme samtaleemner, som kan skabe inspiration, grin og ikke mindst fifs til hverdag, fest, tilværelse og madlavning. Jeg har næste episode lige på trapperne, og så vil jeg ikke undlade at sige tak til team Bilka for at tro på idéen.

Sidste episode finder du her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk