Home Automobiler Retro-Revyen 2020 – kør tilbage til nutiden

Retro-Revyen 2020 – kør tilbage til nutiden

by Nicolai Klingenberg

Bryder du dig om ældre køretøjer? Alle tiders – du er ikke alene. Og jeg er ikke alene om at skrive om sådanne fra tid til anden. Tag nu bare Frederik Frey – sidste år satte han skub i en publikation, som netop omhandler ældre biler. Og nu – et år efter – er han klar med Retro-Revyen 2020. Men hvad handler publikationen om? Lad os spørge manden selv – og høre lidt om, hvad et nyt år betyder for nye de modeller, der netop nu i 2020 kan betegnes som veteraner…

Retro-Revyen 2020
En mand i en værkstedskåbe aka Frederik Frey. Han har haft en finger og et tastatur med i spillet under tilblivelsen af Retro-Revyen 2020

Frey – hvad er det nye i 2020 Retro-Revyen?
– Det nye hænger meget sammen med det gamle – det nostalgiske er nemlig sprængfyldt med begejstring, minder og følelser. Ud over at der er en skov af nye biler i årbogen, så er der også sket flere ændringer siden sidste år. “Redaktørens holdning”-bokse har fundet plads på siderne, hvor jeg tager stilling til ting som elektriske veteraner, originalitetskravet, mens Retro-Revyen 2020 nu også rummer museumsbesøg, gennemgang af fire årtier samt en omfattende plejeguide. Det er nyt, det er fedt…og det er retro!

Retro-Revyen 2020
“Retro-Revyen 2020 – plej din bil, hvor du vil, og hvornår du vil…”En ny årgang betyder også nye vogne, der kan kategoriseres som veteraner. Hvilke tre vil du fremhæve?
– Det er årgang 1985, der kan kalde sig veteraner i år. Året er spækket med fede biler. Jeg vil fremhæve Alfa Romeo 75, der af flere bliver betragtet som den sidste “ægte” Alfa Romeo. Der var en større artikel om netop 75’eren i sidste års Retro-Revy. Personligt har jeg også et blødt punkt for Peugeot 309 – der var hele to GTI-varianter af denne franske hatchback i mit barndomshjem. Den sidste ledige plads må gå til BMW M5 E28 – lige pludseligt var det fedt at køre stærkt i 4-dørs luksusbiler…en klasse der nærmest er eksploderet i popularitet i dag. 

Retro-Revyen 2020
En artikel om en ældre Ford – begge dele er at finde i Retro-Revyen 2020


Retro-Revyen byder også på andet end opslag – men hvad?
– Det er rigtigt, at mange sider i midten af bogen bliver brugt på et katalog med aktuelle priser på over 2.000 klassikere og youngtimere. Men resten af de 164 sider bliver brugt på både passionerede fortællinger om køreture, guides og ikke mindst lækre billeder.

Retro-Revyen 2020
Retro-Revyen 2020 – information om mere end 2.000 biler…All right. Hvor får man fat i sagerne?
– Hvis du kan vente til d. 13. februar, får bogen “asfalt under siderne” i kiosker, på tankstationer, og hvor man ellers køber bøger og blade. Men allerede nu kan du bestille et eksemplar hos Bilmagasinet her

Retro-Revyen 2020
Forsiden – i øvrigt med en drønflot og kanariegul Volvo

Der er meget mere bilstof på My-Pleasure.dk lige her

Der er Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk