Home Automobiler Porsche Martini – tjener, der er en sportsvogn i min cocktail

Porsche Martini – tjener, der er en sportsvogn i min cocktail

by Nicolai Klingenberg

Meget morsom overskrift ikke sandt? Det handler dog som sådan ikke om en cocktail, men mere om bilræs anno ældre dage. Det forholder sig nemlig sådan, at hedevinsfabrikanten Martini & Rossi sponserede flere racingteams – blandt andet Porsche i slut 60’erne og primo 70’erne, og det er her, dagens historie har sin begyndelse.

Porsche Martini
Så – en Porsche 911 Carrera 4S aka Porsche Martini

Logoet er velsagtens velkendt for dig, der måtte have skævet til et racerløb fra eller i ældre dage, eller dig der har hang til at falde over retrofotos. Jeg har set det før – blandt andet på en ældre Porsche 911, der var pyntet med netop Porsche Martini farverne.

Porsche Martini
Jeg kom faktisk til at tænke på Thorkild Thyrring

Og nu er det så muligt at få fingre i en nutidig vogn med Porsche Martini farver. Jeg siger ikke, det er helt nemt, for i øjeblikket skal du omkring Porsche i Atlanta, som officielt leverer bemalingen. Så langt, så godt. Netop nu er den forhandler “Corona-closed”, men det udelukker vel ikke, at du måske kan kontakte XPEL, som er en Porsche partner, der har været med til at udtænke det “nye” Porsche Martini look.

Porsche 911 Martini
Hinter

Er det for bøvlet? Måske kan en klistermærke-kyndig på egne breddegrader hjælpe dig – alternativt tror jeg faktisk, at din lokale Porsche-pusher vil gå langt for dig, hvis du ønsker at blive godt rullende a la Porsche Martini

martini rosso porsche
Jeg ville ikke græde, hvis jeg fik den leveret sådan her – men jeg tror heller ikke, jeg ville bestille den med det look.

Var ovenstående ikke noget, men kunne du stadig tænke dig noget, der smager lidt af en 911 Martini on the rocks? Glimrende – du kan jo købe dig et drønraffi badehåndklæde med det velkendte logo. Det kan du gøre her

Porsche Carrera 911
De sidste fartstriber for nu.

Hov – det minder mig om det her klip…

Der er meget mere bilstof på My-Pleasure.dk her

FACEBOOK HER

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk