Home Podcast Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med et nyt besøg hos Umut Sakarya

Vidunderlige Hverdage – en Bilka podcast med et nyt besøg hos Umut Sakarya

by Nicolai Klingenberg

Reklame for Bilka. Umut Sakayra er tilbage i Bilka podcast-serien “Vidunderlige Hverdage”, og denne gang er det både med ny restaurant og nye emner. Vi taler om alt fra kebab-historie til en ny vinklub, Påskepynt, frisk fisk og en trimmer til hårvækst, som nemt kan komme på overarbejde…

Der er vi igen – men denne gang omhandler det nye lokaler, en ny højtid og meget, meget mere

Men hov – hvad med disco-sko, knivpleje og altankassefyld? Lyt med – og bliv klogere…

Tryk på play, så begynder samtalen

Tilbudsavisen, vi taler om i denne Bilka Podcast, er allerede online, og du finder den lige her

Jeg håber, du kan lide, hvad du lyttede til. Idéen bag Vidunderlige Hverdage var – blandt andet – at noget så trivielt som en tilbudsavis kan rumme samtaleemner, som kan skabe inspiration, grin og ikke mindst fifs til hverdag, fest, tilværelse og madlavning. Jeg har næste episode lige på trapperne, og så vil jeg ikke undlade at sige tak til team Bilka for at tro på idéen.

Vidunderlige Hverdage
Optagelsen i fuld sving

Sidste episode finder du her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER

Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk