Home PodcastMænd med Slips Mænd med Slips – flyverust, et Rolex 1973, 007 og fire gange Aston Martin

Mænd med Slips – flyverust, et Rolex 1973, 007 og fire gange Aston Martin

by Nicolai Klingenberg

Den ene er blevet Lego model, og den anden har haft gæster. Og det hele er blevet lysere derude – faktisk mere end fire timer. Nå – en ny rejsetrend spreder sig også, og den omhandler destinationer uden mobil- og internetdækning. Og hvad i al verden er SockiSocki? Husker du damen, der havde hikket i ni år? Hun er kureret – hvordan? Det får du svaret på, men vi siger tak til John Boel. Vi dykker også ned i fortiden – år 1973 for at være præcis – for en købskvittering fra et ur, sendte mig på en historisk jagt på begivenheder fra selv samme år.

mænd med slips
Her er vi i sort/hvid. Rimelig realistisk når alt kommer til alt.

Aston Martin har hver en eller tre biler med i den nye James Bond – men hele fire. Desværre er premieren rykket, men vi afslører de fire modeller. Inge Norus har gode fifs til rengøring af data-musen og bortslibning af flyverust. Er du sød lige at række mit lithagogon? Godt. Men hvad er det? Få svaret på det og meget mere i dagens program!

Tryk på play – så taler vi til dig.

Historien om uret fra 1973, kan du læse her

Er du til lidt SockiSocki, så findes strømpekonglomeratet her

Skal du have en mobilfri overnatning på Seychellerne, så er det her

Du kan læse mere om den heftige Koenigsegg Gemera lige her

I sidste uge havde vi besøg af Felix, og der lød det sådan her

Du finder Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk