Home Podcast Podcast: En mand og hans ur – særudgave om Hvelplund

Podcast: En mand og hans ur – særudgave om Hvelplund

by Nicolai Klingenberg

Engang var et ur ofte noget, man fik i anledning af en mærkedag, men i dag er markedet for ure ganske anderledes. Konfirmanderne ønsker sig for eksempel ikke længere et stereoanlæg, men gerne et finere ur eller penge til selv samme – og så er kunderne i år 2020 vældig gode til at sætte sig ind i mærker, funktioner og historie. Men hvorfor ringer telefon tæt på 3.000 gange om året hos Hvelplund, hvor folk har den samme forespørgel? Om dette omhandler dagens podcast, som er præsenteret i samarbejde med Hvelplund.

hvelplund podcast
Erik Hvelplund – grundlægger af Hvelplund anno 1971

Man ser desuden flere yngre kunder end tidligere, og hvad er det egentlig med forholdet mellem Hvelplund og Stern-familien fra Patek Philippe? Hvilke typer ure kan forvente at gå lidt mere udfordrende tider i møde? Og hvad er det med de famøse ursamlere og deres samler-gen…?

Lidt fra de nye kvadratmeter i butikken.

Det handler også om at relationer, devisen “Et ord er et ord”, krisetider, en hvis bredde i sortimentet, et ur-salg til et tocifret millioner kroner, uafhængige mærker og om at kigge på sit ur uden at se, hvad klokken er. Ventelister? De findes skam, og man kan fint have en liste med over 1.000 på.

Paul Hvelplund
Paul – dagens mand i podcasten

Alt ovenstående og mere til taler jeg med Paul om i denne særudgave af podcasten “En mand og hans ur”. God fornøjelse!

Lyt med lige her

My-Pleasure.dk – Nicolai Klingenberg · En Mand Og Hans Ur – Hvelplund Historien

Du kan læse mere om Hvelplund, som selvsagt også kan servicere dit ur, lige her

Missede du den første episode af en Mand og hans ur, kan du høre den her

De andre My-Pleasure.dk podcasts findes hos Spotify HER
**
Abonner på My-Pleasure.dk’s podcast i iTunes her

Besøg My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk