Home Ure Patek Philippe Calatrava – ny model hylder ny “fabrik”

Patek Philippe Calatrava – ny model hylder ny “fabrik”

by Nicolai Klingenberg

Nu skal du bare høre – Patek Philippe har åbnet en ny fabrik, som ret beset kaldes en manufacture building, og den slags går ikke stille for sig. Omend jeg ikke var inviteret til house-warming, så kan jeg fint forestille mig, at der både har været flotte slipseknuder, hors d’œuvres (måske med laksemousse?), lidt i glasset og kontrollerede hyldest applauser. Men der var mere at komme efter – og måske noget til dig. Det er nyt ur: Patek Philippe Calatrava reference 6007A-001…

Patek Philippe Calatrava 6007A-001
Dagens nyhed og ur: Patek Philippe Calatrava reference 6007A-001

Lad os komme direkte til stålet – og det er netop, hvad uret er lavet af. Det er i øvrigt kun blevet til 1.000 eksemplarer, og det ville da ikke undre mig, hvis disse for længst er solgt – men du har jo lov at håbe.

Patek Philippe Calatrava 6007A
For- og bagside

Nå – jeg havde engang et Patek Philippe Calatrava. Det var ikke så stort – 33 millimeter, som jeg husker det. Det var af 18 karat guld og med manuelt optræk. Så langt, så godt. Udover at dele modelnavn, stopper lighederne. Det nye Calatrava har glasbagkasse med “fabrikshyldest”, så du også kan se værket – det er selvsagt mekanisk, men med automatisk optræk. Rotoren? Den er af 21 karat guld.

Backcase Patek Philippe Calatrava
Så er der rotor af guld.

Ah ja – diameteren er også væsentlig. 40 millimeter er det blevet til. Værket leverer kun en let komplikation, og det er dato, men alligevel består værket af 213 dele.

Signatur-krone. Notér dig i øvrigt urets højde på 9,07 millimeter. Slankt og elegant.

Urskiven er et kapitel for sig – Patek Philippe kalder farven for gray-blue, men mønster-stilen er døbt “carbon”. Jeg må indrømme, at jeg kom til at tænke på Louis Vuitton og deres damier-mønster, da jeg så urskivens midte – give den en tanke og se, om du kan se, hvad jeg mener.

Patek Philippe Calatrava dial
Kan du se det?

Der er i øvrigt brugt guld på time-cifrene og viserne samt rigeligt med selvlysende coating, så du kan vågne midt om natten og stadig se, hvad klokken er.

Er du parat til en lille film? All right.

Power reserven er opgivet til minimum 35 timer og maksimum 45 timer, og således har man ikke lovet for meget. I øvrigt er remmen en klædelig kombinationslaban af kalveskind og stof med et klædeligt mønster. Prisen? Mellem 190.000 og 200.000 kroner med umiddelbar nærhed til førstnævnte beløb.

Patek Philippe Calatrava
Rem og spænde…

Der er mange flere ure på My-Pleasure.dk her

Find Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk