Home VW VW Tiguan med fart på & far i – den med Andreas von der Heide

VW Tiguan med fart på & far i – den med Andreas von der Heide

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til den første gæste i web-tv føljetonen “VW Tiguan med fart på & far i”, og denne gang skal vi på hjul med en far til en dreng på to. Faren hedder Andreas von der Heide og er en af stifterne af kludekonglomaratet Les Deux.

Andreas er ikke en træt far. Han har bare solen i øjnene.

Andreas er ikke en træt far. Han har bare solen i øjnene.

Hvordan gør man hverdagen mere sexet? Og hvordan får man karriere til at matche et travlt far-liv? Det er blandt andet det, vi skal høre om herunder. Men også om biksen i almindelighed. Jeg lover, det er hyggeligt, så kig du bare med.

Er du far? Eller skal du være det inden længe? Så har du måske lyst til at rulle med og dele dine tanker, forventninger, morsomheder og eventuelle do’s & don’ts på godt og ondt? Alle tiders. Jeg sørger for et ledigt sæde og en oprigtig nysgerrighed. Skriv til mig på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde den nye Tiguan fra Volkswagen, som du kan læse mere om her

My Pleasure kører farfar stil her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk