Home Automobiler POLOSTORIES – Episode nummer IV

POLOSTORIES – Episode nummer IV

by Nicolai Klingenberg

Vi er havnet til endnu en omgang web-tv med fokus på “polosport, tøj & bil” i form af La Martina og Maserati. Det er den sidste film i rækken, som er pakket ind und hashtagget #PoloStories. Forvent flotte biler, smukke omgivelser og masser af passion!

Her er vi i øvrigt i Stogrande i Spanien, SPAIN - AUGUST 11:  (L-R) The players of the team Lechuza Caracas and of Dubai Polo Team during the 45' Torneo Internacional de Polo Sotogrande on August 11, 2016 in Sotogrande, Spain.  Foto: Daniel Perez/Getty Images

Her er vi i øvrigt i Stogrande i Spanien. Holdene? De hedder Lechuza Caracas og Dubai Polo Team. Bilen? En Maserati Levante. Foto: Daniel Perez/Getty Images

Sæt i gang!

Første afsnit kan genses her
Afnist to her
Og afsnit tre her

My Pleasure trækker dig på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.