Home Automobiler POLOSTORIES – Episode nummer IV

POLOSTORIES – Episode nummer IV

by Nicolai Klingenberg

Vi er havnet til endnu en omgang web-tv med fokus på “polosport, tøj & bil” i form af La Martina og Maserati. Det er den sidste film i rækken, som er pakket ind und hashtagget #PoloStories. Forvent flotte biler, smukke omgivelser og masser af passion!

Her er vi i øvrigt i Stogrande i Spanien, SPAIN - AUGUST 11:  (L-R) The players of the team Lechuza Caracas and of Dubai Polo Team during the 45' Torneo Internacional de Polo Sotogrande on August 11, 2016 in Sotogrande, Spain.  Foto: Daniel Perez/Getty Images

Her er vi i øvrigt i Stogrande i Spanien. Holdene? De hedder Lechuza Caracas og Dubai Polo Team. Bilen? En Maserati Levante. Foto: Daniel Perez/Getty Images

Sæt i gang!

Første afsnit kan genses her
Afnist to her
Og afsnit tre her

My Pleasure trækker dig på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk