Home PindemadderBobler Podcast & WEB-TV: Den med Søren Frank og champagnebogen

Podcast & WEB-TV: Den med Søren Frank og champagnebogen

by Nicolai Klingenberg

Som du måske bemærkede, havde jeg fornøjelsen af at have Søren Frank i “studiet” til en fremkommelig samtale om champagne, hans interesse og bog om selv samme, men det skal også handle om opbevaring og andet væsentligt. Du får både en let forkortet video, men også en podcast, som du passende kan lade rulle i baggrunden, mens du laver mad, slapper af eller nyder noget i et glas…

Så er vi i gang!

Først springer vi direkte til videoen

 

Var du mere til en lytter? Det glæder mig! Slå klapperne ud, og bliv klogere i den fulde lyd-episode her

 

Du kan købe bogen “Champagne” hos Saxo her – men velsagtens også hos en velassorteret boghandler nær dig. Tak til Søren for flot fremmøde og givende dialog.

Bogen. Midt i et klip.

Personligt holder jeg ikke blot af at smage champagne, men også at blive klogere på de famøse flasker og ikke mindst det, der ligger i dem. Processer, huse, årgange, dosage og passion følger fluks efter. Og så er vi endda kun kommet et lille stykke vej ud på de store champagnemarker.

For mit vedkommende kan jeg fint drikke champagne til hverdag. Og til fest. Og alt der i mellem. Bedst er det dog, hvis oplevelsen bliver mindeværdig. Det er sket talrige gange. En sådan oplevelse havde jeg med en ven på en champagne-bar. Den erindring finder du her

Skål.

Du kan læse meget mere om champagne på My Pleasure her

[podlove-subscribe-button button=”Subscribe”]

Bruger du iTunes-appen, og vil du høre med fremadrettet? Alle tiders! Og tak. Således holder du dig opdateret:
1. Åbn Podcast-appen
2. Tryk på + i hjørnet og “Tilføj podcast”
3. Indsæt følgende: pcast://my-pleasure.dk/feed/podcast

 

Korkpropper året rundt på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk