Home Fotografier En status på min fotoklumme

En status på min fotoklumme

by Nicolai Klingenberg

På sådan en flot fredag aften, skal du ikke snydes for en omgang selvpromovering. Det handler om min semi-professionelle tilgang til fotografier og selv samme. Jeg har – som du måske husker – et månedligt indslag i reservats-pamfletten, Liebhaverboligen. Det seneste indslag, får du her.

Værsgo. Forvent farver lige straks.

Et udsnit af himlen fluks før efteråret for alvor melder sin ankomst udi råd og løvfald.

“Har nogen set vores kattedyr? Lorenz blev sidst set ved Skovriderkroen fredag aften”

Inddrivelse af restskat kan lede til hovedpine og en generel følelse af at blive klædt af til skindet.

Missede du det med småt? Så kommer det her:

Kan du lide, hvad du så? Så få sagerne blæst op på din egen væg i et langt større, nummeret og ottere format. De socialrealistiske øjeblikke kan erhverves – og trækkes fra i rmaskatten. Kontakt Nicolai på nk@my-pleasure.dk

Der findes gode fotoartikler på My Pleasure her

Du kan læse hele magasinet her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk