Home Kort - men godt Feel-good stafetten – den med aktuelle Marie Frank fra Lille Fredag i Provinsen

Feel-good stafetten – den med aktuelle Marie Frank fra Lille Fredag i Provinsen

by Nicolai Klingenberg

Marie Frank – om bilsyn, klatre-Kaj og for lidt RAM

Vi er kommet til næste levende billede i Feel-good stafetten, og vi befinder os i den musikalske verden. Tag vel imod Marie Frank.

Foto: Line Huus

Marie Frank – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Jeg arbejder med nye sange og har lige udsendt sangen “Lille Fredag i Provinsen”, som jeg har det pænt skægt over. Og så er december ikke alt for travl, noget der passer meget godt med, at vi har en del gæster langvejsfra for tiden.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det er at have tid til at tage tingene, som de kommer og kunne lade tilfældet og tilfældighederne råde i en vis grad. Det gør tit det hele meget, mere sjovt og uforudsigeligt. Jeg er nok også så småt ved at ha´en alder, hvor man er glad for bare at ha’  sit gode helbred 😉

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– At få bilen synet.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Her i Langå, hvor jeg flyttede til for godt syv år siden, er vi ved at etablere en kreativ klynge, eller hvad man nu kalder det, på stationen, som har stået mere eller mindre tom de sidste godt ti år. Der er kontorfællesskab og musikrum, og på valgaftenen havde vi lokket min gamle ven, den legendariske amerikanske sangskriver, Howe Gelb og hans band til at give koncert på en fridag i deres Europa-turné. Det blev virkelig festligt!

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Ja det kan jeg godt, men det er altså pinligt, at jeg kan grine sådan over dette klip. Jeg tror, det er fordi, det får mig til at face enhver sangers frygt, altså som når man bliver draget af gyserfilm. 

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Nærvær….altid. Det vil sige mere tid i det hele taget.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Lige så meget som jeg elsker min smartphone og computer og alt det smartness, som følger med af fede apps, super underholdning, og nemme løsninger, ærgrer jeg mig over, at jeg skal sætte mig ind i alt muligt og huske koder og opdatere osv osv. Det er der ikke ram nok til i min hjerne, synes jeg tit (og iøvrigt heller ikke på hverken min computer eller telefon…)

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Anders og jeg mødte hinanden på et spillested i NYC i 1999, og jeg føler mig stadig meget heldig med kærligheden, som nu udspiller sig i en familie med to selvstændige musikere og et par skolebørn. 

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?

– Det kræver ikke alverden at have en flaske cava liggende i køleskabet… Tilsæt dernæst en plade på anlægget, og så er man godt på vej.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det. HUSK AT SENDE FOTO MED
– Det er udsigten fra vores stue og klatre-Kaj, der beskærer et af egetræerne… Jeg kan godt li’ solskin og udsigten, hvor vi bor. Always makes me feel real good!

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– Alle klicheerne er jo rigtige, men jeg prøver derudover at huske at påskønne alt, det der kører. Tingene kunne jo oftest sagtens og med et splitsekund være endnu værre som i “some people have real problems”.

Hver gang jeg har feber, så tænker jeg over det her, og så lover jeg mig selv, at jeg skal være glad, hvis jeg ikke OGSÅ har feber. 

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Alle mine udgivelser er tilgængelige på diverse streamingtjenester, og der findes også et par ok videoer. Men ellers spiller jeg nok snart i en musikforening nær dig!

Stream løs!

Min hjemmeside ligger her og min Facebook-side er her

Find de to første udgaver af Feel-good stafetten herunder

Feel-good stafetten – den med Asger Techau

Feel-good stafetten – den med Sam Mansoor

 

F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk