Home Tech Tag fremtiden i lommen med den nye iPhone X

Tag fremtiden i lommen med den nye iPhone X

by Nicolai Klingenberg

Rundt om iPhone X

Der er et hav af smartphones på markedet, og det kan være svært at finde netop den, der både er teknologisk med på beatet, men også designmæssigt tiltaler dig og din stil. Et godt bud, som forener både den gode stil og lækre features, er den nye iPhone X. Med det rette jakkesæt over skuldrene, et stilrent vintageur om håndleddet og en ny, lækker iPhone X i lommen er du i særklasse både stilfuld og klar til at byde fremtiden velkommen.

iPhone X

Fra en tid, hvor iPhone X slet ikke var på tegnebrættet

Iphone X har brudt med det sidste levn fra de gamle knaptelefoner, indført en helt ny måde at låse din telefon op – ja, i det hele taget har Apple taget et stort skridt i retningen af en lovende fremtid, der vil gøre det endnu lettere for os forbrugere at benytte vores telefoner.

Herunder kan du læse meget mere om, hvad den nye iPhone X har at byde på.

Større skærm på mindre plads

Apple har de sidste år lanceret større og større smartphones for at give deres brugere mere skærmplads. Dette har resulteret i nogle meget store modeller, som, selv for os mænd, kunne blive en tand for store at slæbe rundt på. Det er simpelthen bare ikke fedt, når du skal finde en mindre tablet frem fra lommen, som næsten kræver to hænder at operere.

iPhone X skærm

Et kommunikationsværktøj anno 2017 – og 2018

Nu har de taget konsekvensen og skåret designet ind til benet for at gøre mere plads til skærmen uden at gøre telefonen uhensigtsmæssigt stor. Alle knapper er fjernet, og den 5,8 super retina-skærm går helt til kant. Det giver et mere stilrent look, som klæder den nye model. Dog har det givet nogle appudviklere kam til deres hår, da de nu skal opdatere deres apps til det noget længere format. Du kan derfor opleve, at dine apps har sorte bjælker i top og bund, da appen ikke er opdateret til den nye størrelse endnu. Det er dog stadig værd at give sig i kast med den nye iPhone X.

Oprustning på kamerafronten

Noget af det, der gør en smartphone rigtig smart, er, at man altid har et kamera ved hånden. Man kan fange alle de gyldne øjeblikke hurtigt og nemt. Skal et hyggeligt øjeblik med familien foreviges, eller skal der dokumentation ud til vennerne på, at den daglige træning rent rent faktisk skete, så kan det klares med et snapshot.

Der er en generel tendens til, at smartphoneproducenterne forbedrer kameraerne i deres nyere modeller – og vi er snart ved at nå et rigtig højt niveau. Med Apples iPhone X er det ikke blot kameraet bagpå, der er blevet forbedret. Faktisk er frontkameraet – det man ofte bruger til at tage selfies – ligeledes blevet markant forbedret.

Ikke nok med at teknologien i kameraet er meget bedre, så er der også kommet nogle spændende muligheder i softwaren, der gør det endnu nemmere at tage gode billeder. Portrætfunktionen sætter f.eks. fokus på dit ansigt, mens baggrunden sløres som på rigtige portrætfotos taget af de professionelle. Dette er blot en af de mange muligheder. Du kan nemlig også justere lys osv. på dine billeder.

Ansigtsgenkendelse

En af de mest omdiskuterede features ved iPhone X er, at den er i stand til at benytte teknologien ved ansigtsgenkendelse. Det er simpelthen gennem en scanning af dit ansigt, at telefonen kan låses op. Som enhver anden teknologi der ikke har været på markedet så længe, er den ikke fejlfri, og der er da også enkelte børnesygdomme i dette tilfælde. Står du f.eks. i meget stærkt lys, så kan kameraet have svært ved at lave scanningen, og du skal derfor have lidt tålmodighed eller simpelthen låse den op på den klassiske måde. Det er dog oftest, at funktionen fungerer, og her er den i høj grad med til at forbedre brugeroplevelsen af telefonen.

iPhone X

Det er denne sag, historien omhandler

Iphone X – kun for de hurtige

Selvom det efterhånden er lidt tid siden, at iPhone X blev lanceret, så er det altså ikke sådan bare lige at få fingrene i den nye model. Hver enkelt forhandler får nemlig kun et lille antal telefoner af gangen og gerne med en rum tid imellem. Det betyder, at du skal skrive dig op allerede nu, hvis du vil have fingrene i denne lækre model, inden der går alt for lang tid. Du kan med fordel skrive dig op hos flere forskellige teleselskaber, hvis du vil være sikker på, at du får din iPhone X hurtigst muligt.

Artiklen er præsenteret i samarbejde Yousee og Telmore

Mere Tech på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk