Home Ekvipering Årets bud på flotte julegaver til manden – og lidt til kvinden

Årets bud på flotte julegaver til manden – og lidt til kvinden

by Nicolai Klingenberg

Gode bud på julegaver til manden

Jeg har fået handlet én julegave. Det er ikke meget. Og det er ikke nok. Måske er du i samme båd? Måske ved du ikke, hvad du skal ønske dig? Eller hvad du skal give? Mægtigt! Hvorfor? Fordi du her får en alle tiders liste med flotte bud på julegaver til manden – og et par til kvinden. Velkommen til!

Voila! Her er lidt af de gode bud…

Vi begynder med i departementet for hårde hvidevarer af den sexede slags. Du kan nemlig give hjemmet et absolut elegant og praktisk vinkøleskab, som med lethed holder dine flasker ved rette temperatur. Har du både rødvin og champagne? Intet problem. Skabet her har plads til 46 flasker, lågen kan vendes efter ønske og du kan vælge at anvende LED-farvet lys (og selv skifte mellem farverne). 

Du finder vinkøleskabet og andre vin- og champagne relaterede vinprodukter hos Wineandbarrels.com her

Skal du have lidt godt at køre på? Og et muligt tilvalg for elektrisk medvind? Så skal du se nærmere på en cykel fra Biomega. Den er aldeles veldesignet, du kan slå den elektriske fremdrift fra, du kan vælge mellem flere “hjælpeniveauer”, og så er du vældig godt på vej (og cykelsti).

Du finder cykler til både ham og hende hos Biomega her

Skriv, hvis du mener det. Og gør det på papir. Viking er leveringsdygtige i et designikon i form af en ultra klassisk blyant, som du med garanti har set før – og måske har glemt alt om anno 2017. Du kan ydermere begave en eller dig selv med en nydelige notesbog fra selv samme producent.

Du finder blyanter, notesbøger og andet lækkert tilbehør hos Viking her

Det går vel hos Jess Fleischer, som driver Son of a tailor. Hos Jess kan du – blandt andet – bestille en T-shirt, der er måltilpasset. En sådan kan du give din mand – ved hjælp af et gavekort.

Det er ikke Jess. Men det er en af hans T-shirts…

Du finder Son of a Tailor her

Dahlman er leveringsdygtige i klædeligt læder til mand såvel som kvinde, og hvis du synes, navnet klinger bekendt, så er det fordi, jeg har skrevet om eventyret før. Firmaet drives af Jeppe, Tove og Mikkel, og ud af den trio kom dette læderprodukt.

Er du gal mand – den er fra Dahlman.

Du kan læse mere om Dahlman her

Dit skrivebord tager sig angiveligt lidt mørkere ud end vanligt, men det kan du gøre noget ved, såfremt du får fingrene i en nydelig bordlampe. Lampen bliver ikke mindre attraktiv, hvis du finder en stor pære, der oven i købet er pæn at se på. Jotex har netop flotte bordlamper i spil.

En på lampen…

Du finder lampen fra Jotex her 

Skal du underholde dig selv og en af de mindre med lidt underholdende læsning om automobiler med tekst af Christian Grau? Og flotte illustrationer af Peter Heydenreich? Mægtigt. Alfreds Autoalfabet er navnet på den nye bog. 

Du finder bogen her

Var det noget med et nyt stykke køretøj? Med læder, høj kørestil og et rummeligt bagagerum? Så kunne du jo overveje at lease en ny, brugt bil. Du bliver glad i låget og får forsikring med i den månedlige ydelse.

Brum.

Du finder ML’eren og andre nydelige køretøjer hos RB Eriksen her

Er skillingerne – eller lysten – ikke helt til en ny bil, så kan du jo give den eksisterende cykel eller bil en opfriskning. Jaså? Nemlig.

Du finder det velduftende grantræ her

Er der en læderjakke, jeg har været glad for – og stadig er glad for – så er det min sorte sag fra Belstaff. Den er særdeles maskulin, klædelig og af høj kvalitet – dernæst skal du vide, at den bliver (endnu) pænere med tiden. 

Du finder Belstaff jakker i flere afskygninger her

Solen hænger lavt for tiden. Og den er måske ikke så synlig på daglig basis, men når det sker, så bør du værne dine øjne mod solen. Et par danske gutter har gjort det vel, og solbrillerne fås over hele kloden. Mere eller mindre. Tag vel imod gutterne og brillerne (som i øvrigt ledsages af et læderetui – altså brillerne).

Du finder solbrillerne hos Christopher Cloos her

Skal der merino på drengen? Eller manden? Så hold øje med Loow – de har begået nogle svært komfortable og lette T-shirts, som er udviklet af en soldat, således bæreren både kan være komfortabelt klædt på under fysiske udfoldelser og under forhold, der kræver lidt mere formalitet. 

Du finder Loow og de klædelige overdele her

Du skal også handle flot til kvinden i dit liv. Er du kvinde, og læser du med her, så kommer der her lidt gode bud.

Jeg har en driftig vendinde, som er involveret i skofirmaet Roccamore. Her får du italiensk fodtøj med indbyggede såler, der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Og så er de videnskabeligt testet til at være op til 44% mere komfortable end den gængse fodtøj. Designet har Frederikke Schmidt stået for, mens produktionen foregår på en lille familieejet fabrik i Toscana, hvor Valentino også fremstiller sko…

Du finder Roccamore skoene her

Reverse6 ring af 18 karat guld og med flotte diamanter

Charlotte Christina står bag Facon Facon – det er mægtigt smykkefirma, hvor alt laves i hånden. Charlotte Christina har blandt andet begået min og min kones vielsesring, som stadig – og gudskelov – sidder flot på fingeren. Er du på jagt efter en ring, noget flot til håndleddet eller ørene, så er Facon Facon et mægtigt bud.

Du finder flere smykker og væsentlig viden hos Facon Facon her

Skal det være lunt og uldent? Og Cashemere? Det skal det da. Jeanett Ulrich er leveringsdygtig i flotte cashmere sager (faktisk også lidt til mænd), som på bedste vis opfylder ønskerne til dem, der måtte have hang til bløde pakker.

Cardigans, huer, halstørklæder, bukser og meget mere, kan med lethed handles hos Life is Cashmere her

Jeg kunne blive ved. Men det bliver nok næste år. Eller måske en liste mere straks før jul. Vi får se. Søger du flere julegaver til manden, kan du se sidste års liste her

Vi ses på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk