Home Automobiler Jobmuligheder til dig, der kan lide biler – og et nyt bilhus på vej til Hørsholm

Jobmuligheder til dig, der kan lide biler – og et nyt bilhus på vej til Hørsholm

by Nicolai Klingenberg

Jeg var på en herlig køretur i en drønlaber Porsche, og som du sikkert ved, så opstår der gode samtaler i biler. Derfor måtte jeg tænde kameraet og få et par vigtige nyheder foreviget. Som tænkt, så gjort. Resultatet får du i videoen længere nede.

bilhus hørsholm

Vi begynder i sort-hvidt og med brede smil.

Den impulsive dialog blev indfanget bedst muligt uden ekstern mikrofon. Værsgo.

RB Eriksen er i øvrigt på jagt efter kyndigt salgspersonale, som ikke blot har lyst og passion for leasingbiler, men også en flot erfaring med selv samme. Er du på jagt efter et nyt job, så kan du kontakte Jeppe Oleander Ramsbæk på jeppe@rberiksen.dk 

Du kan samtidig se nærmere på firmaets udbud af leasingbiler her

Flere biler på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk