Home Web-TV Web-tv: Fredagsvideo om årgangschampagne, sennepssild og andet godt

Web-tv: Fredagsvideo om årgangschampagne, sennepssild og andet godt

by Nicolai Klingenberg

Jeg erfarede, at det var en rum stund siden, jeg sidste havde lavet en video, hvorfor jeg røg i stolen og placerede optageapparatet foran mig. Du får et par lynhurtige minutter med en status på tilværelsen – og har du væsentlig viden om en særlig flaske champagne, så kvitterer jeg med et tip til en alle tiders sennepssild. All right – du får tippet uanset hvad. Vi skal også omkring en ny duft til mænd.

fredagsvideo

Så skal vi i sving…

Det var ordene – vi skal over i de levende billeder. Tryk på play.

Det skal nævnes, at duftens fulde navn lyder Coach Paltinum, og den fås hos Matas, Magasin, Salling, Stylepit og Boozt. Og måtte du som nævnt have inputs til video, podscast eller generelt indhold, så må du endelig sende et par linjer på nk@my-pleasure.dk – det samme gælder, hvis du har viden om Taittinger Collection fra 1983.

Der er meget mere web-tv på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk