Home Web-TV Web-tv: Fredagsvideo om årgangschampagne, sennepssild og andet godt

Web-tv: Fredagsvideo om årgangschampagne, sennepssild og andet godt

written by Nicolai Klingenberg 17. august 2018
Pin It

Jeg erfarede, at det var en rum stund siden, jeg sidste havde lavet en video, hvorfor jeg røg i stolen og placerede optageapparatet foran mig. Du får et par lynhurtige minutter med en status på tilværelsen – og har du væsentlig viden om en særlig flaske champagne, så kvitterer jeg med et tip til en alle tiders sennepssild. All right – du får tippet uanset hvad. Vi skal også omkring en ny duft til mænd.

fredagsvideo

Så skal vi i sving…

Det var ordene – vi skal over i de levende billeder. Tryk på play.

Det skal nævnes, at duftens fulde navn lyder Coach Paltinum, og den fås hos Matas, Magasin, Salling, Stylepit og Boozt. Og måtte du som nævnt have inputs til video, podscast eller generelt indhold, så må du endelig sende et par linjer på nk@my-pleasure.dk – det samme gælder, hvis du har viden om Taittinger Collection fra 1983.

Der er meget mere web-tv på My-Pleasure.dk her

Facebook her

Pin It

You may also like