Home Automobiler Bugatti Divo er en vældig arrig superbil – og allerede udsolgt

Bugatti Divo er en vældig arrig superbil – og allerede udsolgt

by Nicolai Klingenberg

Et firehjulet bæst for de få – Bugatti Divo

Har du hørt, at Bugatti netop har trukket tæppet af en sprit ny model? Bugatti Divo er navnet. All right. Men har du også set bilen? Jeg fik fingre i nogle “rigtige” fotos, som du får i denne artikel sammen med et par stykker, du måske har set før.

Bugatti Divo

Der har du Bugatti Divo – men kun til at kigge på. Alle modeller er solgt.

 

Bugatti Divo er opkaldt efter Albert Divo, som var en franskmand, der kunne sin kørsel – han vandt på grund af denne evne det famøse Targa Florio racerløb i de sicilianske bjerge hele to gange i 1920’erne. Og ja – han kørte i en Bugatti.

 

Bugatti Divo

Spændstig og futuristisk interiør

Bugatti Divo

Det skal du kigge efter, hvis du forfølger bilen fra en helikopter

De triste nyheder? Venteliste er ikke bare fyldt op – samtlige af de 40 eksemplarer af bilen er også allerede solgt. De koster fem millioner euro stykket – og hertil skulle du have lagt både moms og afgift, hvis du ville have haft en. Brugtmarkedet har endnu ingen på lager…

Bugatti Divo

New in…?

Men vi må godt drømme – derfor en video…

Bilen vejer 35 kilo mindre end Bugatti Chiron og for kundernes sikkerhed har man desværre installeret en elektronisk fartbegrænser, så de 40 nye ejere kun kan køre 380 kilometer i timen. Den fart opnås ved hjælp af en flot portion aerodynamik, en otte liters W16 motor og omkring 1.500 hestekræfter. En bil med vrinsk i? Det skulle jeg mene.

Bugatti Divo

Jeg får den aldrig – men jeg er ganske fascineret.

Mere? All right. Direktøren fra Bugatti postulerer, at Bugatti Divo er langt mere agil og medgørlig end tidligere modeller, hvorfor den ligefrem skulle være skabt – eller i hvert fald særdeles velegnet – til sportslig kørsel i sving. Jeg vil mene, at det nok kræver en tur eller to på testbane, før du slipper hestene fri, men jeg er også lidt forsigtig anlagt.

Bugatti Divo

Knapt så meget frihøjde…

Divo har desuden smidt 35 kilo i forhold til Chiron, og Divo har ydermere fået en spritny frontspoiler, som giver mere downforce og mere køling til de varme, ædlere dele. Bagspoileren? Den er eksakt lige så lang, som jeg er: 183 centimeter.

Bugatti Divo

Knivskarp og lettere ond i sulet.

Kan du lide biler, så er der flere af slagsen på My-Pleasure.dk her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk