Home Fotografier Snapshots fra reservatet – et kig på min fotoklumme

Snapshots fra reservatet – et kig på min fotoklumme

by Nicolai Klingenberg

Måned efter måned ryger nogle af mine billeder i en trykt publikation, der går under navnet Liebhaverboligen. Måtte du bo et sted, hvor denne ikke dumper ind gennem døren, så kan du heldigvis stadig læse med online. Nuvel. Jeg har i lidt over et år bidraget fast med en klumme, der “blot” består af fotos fra “reservatet”, som jeg har indfanget på min færd i området….

Sådan så det ud sidst…

I denne “teaser” er det august-udgaven, der er i spil – et par udvalgte fotos, får du i “fuld” størrelse lige herunder.

Skyggespil og sensommeraften

Når katten er ude…

En tøffelhelt fik nok

Blålys og spadserende mænd en august aften

Lurerspejlet bag Strandvejen

Krom- og lakfest på Lille Strandvej. Smukkere bliver det ikke.

Pindemadder deluxe

Braste refleksioner

 

Meningen med det hele? At dele nogle af de øjeblikke, der nødvendigvis ikke lader sig gentage på eksakt samme vis – men det kan også være at dyrke de sære ting, jeg passerer. Og måtte folk forelske sig et motiv, så kan de erhverve det – med en hertilhørende historie. Det gælder også dig, så er der noget, du godt kan lide, så siger du bare til og sender en e-post til nk@my-pleasure.dk. Det var ordene og billederne.

Du kan læse hele magasiner her

Prøv det nye medie Facebooks lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk