Home Podcast Podcast: Besøg hos Mond, lidt om business, tøjpleje og en LG TwinWash

Podcast: Besøg hos Mond, lidt om business, tøjpleje og en LG TwinWash

by Nicolai Klingenberg

Reklame for LG TwinWash

Indrømmet. Tøjvask er ingen fest. Jeg vil kalde det et nødvendigt onde, der bare skal overstås. Det er heller ikke det mest interessante emne at skrive om, men når nu det hele kan gøres lidt mere fremkommeligt med en intelligent maskine, så skal en sådan have et par ord med på vejen. Og en podcast. Vi skal nemlig have sat en maskine over og ned til gutterne fra tøjkonglomeratet Mond for at blive klogere på klæder, iværksætteri og tøjpleje.

lg twinwash

Så skal vi have levende ord i spil – en podcast venter på dig. Og væsentlig viden om en LG TwinWash. Det er slet ikke så kedeligt, som du måtte tro…

 

Lyt med lige her:

Missede du de væsentlige faktorer omkring LG Twinwash? No worries. Betragt maskinen som din ven, der både kan vaske og tørre – du sætter en vask over, tilvælger tørring, og når den bipper en munter melodi er tøjet vasket, rent og tørt. Mere? Gerne. Tilsæt den drønsmarte True Steam funktion, som damper – og dermed opfrisker – dit tøj. Det giver færre krøller og fjerner ydermere allergener i tøjet – og eliminerer brugen af skyllemiddel, hvis du måtte være tilhænger af sådant.

lg twinwash

Damp eliminerer brugen af skyllemiddel. Og så fjerner den både krøller og allergener.

Men hvad med den lille maskine, der er placeret under den store? Den hedder LG MiniWash, og den kan køre samtidig med den store – eller for sig selv. Det er smart, hvis bunkerne har hobet sig op – så kan du køre en stor maskine med kulørt og en mindre med hvidt. Eller omvendt. Du kan også vælge at smide én enkelt skjorte i den lille maskine, hvis du skal have den på dagen efter. Maskinen sparer tid, for du kan altså både vaske på et andet program eller en anden temperatur i den lille, mens den store kører sit eget show. På samme tid.

Den praktisk LG MiniWash

Teknik- og gadgetglad? Alle tiders. Hent LG’s app, og benyt dig at Smart ThinQ teknologien – den gør det blandt andet muligt at sætte maskinen i gang fra telefonen, men smartest af alt er, at du kan downloade nye programmer til maskinen, som passer til hjemmets behov.  Derudover er der kun én knap på vaskemaskinen – den tænder og slukker, mens resten styres via touch display.

lg twinwash

Alt betjenes på touchpanelet her. Drøn smart, hvis du spørger mig… Du kan også bruge LG app’en Smart ThinQ

LG har ydermere udviklet et dampskab, som presser bukser, frisker tøj op og glatter det ud. Den sag hedder LG Styler, og den skrev jeg om her

Du kan læse meget mere om LG TwinWash her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk