Home Living En teaser for Vogel’s nye dansk-designede TV-møbel

En teaser for Vogel’s nye dansk-designede TV-møbel

written by Nicolai Klingenberg 12. september 2018
Pin It

Et kig på et fleksibelt TV-møbel

Hører du til dem, der måtte ønske en fleksibel løsning, når det kommer til placeringen af dit husalter? Det kunne jeg godt forestille mig. Måske i dit sommerhus? Eller i dit soveværelse? Alle tiders. Her får du en reklame for det hollandske firma Vogel’s, som har taget fat i en dansk designer, som udtænkte en nydelig løsning for firmaet, og her får du en teaser for det prisvindende tv-møbel

tv-møbel vogel's

Hvad er nu det for en størrelse….?

Så blev det tid til at sætte sig i sommerhussofaen og granske det nye….


Så hvad er meningen med videoen herover? Jeg ville blot lade dig vide, at der ganske snart kommer en informativ video – og en konkurrence med Vogel’s. Fraklip? Det kan jeg ikke afvise. På gensyn – ganske snarligt…

My-Pleasure.dk har mere boligstof her – og teknik her

Facebook er her, hvis du vil

Pin It

You may also like