Home Living En teaser for Vogel’s nye dansk-designede TV-møbel

En teaser for Vogel’s nye dansk-designede TV-møbel

by Nicolai Klingenberg

Et kig på et fleksibelt TV-møbel

Hører du til dem, der måtte ønske en fleksibel løsning, når det kommer til placeringen af dit husalter? Det kunne jeg godt forestille mig. Måske i dit sommerhus? Eller i dit soveværelse? Alle tiders. Her får du en reklame for det hollandske firma Vogel’s, som har taget fat i en dansk designer, som udtænkte en nydelig løsning for firmaet, og her får du en teaser for det prisvindende tv-møbel

tv-møbel vogel's

Hvad er nu det for en størrelse….?

Så blev det tid til at sætte sig i sommerhussofaen og granske det nye….


Så hvad er meningen med videoen herover? Jeg ville blot lade dig vide, at der ganske snart kommer en informativ video – og en konkurrence med Vogel’s. Fraklip? Det kan jeg ikke afvise. På gensyn – ganske snarligt…

My-Pleasure.dk har mere boligstof her – og teknik her

Facebook er her, hvis du vil

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk