Home Tech Yoga slim 7i pro X – mere end en praktisk arbejdscomputer

Yoga slim 7i pro X – mere end en praktisk arbejdscomputer

by Nicolai Klingenberg

Artiklen er sponseret.

Nu skal du bare høre – jeg har netop testet et koncept, som involverer en bærbar computer. Umiddelbart var min første indskyldelse, at en telefon fint kan bruges til det meste, men det viste sig, at telefonen ofte tages i brug af mangel af bedre…

Julen står for døren – og den nye laptop på køkkenbordet.

Jeg er personligt ikke tilhænger af at streame film, serier eller nyheder på telefonen – jeg synes, det bliver asocialt og trods vældig fine opløsninger på en telefonskærm, så bliver det for småt. Og lyden er heller ikke mig. Høretelefoner eller in ear lyd? Nej, tak. Jeg vil gerne kunne høre, hvad der sker omkring mig. 

I eftermiddagens mulm og mørke

Vores ældste søn er også begyndt i skole, og den slags kræver – med tiden – at man får et forhold til en computer. Det ser jeg i øvrigt også hellere end en mobilbesættelse. Da fascinationen for vikinger tog til, fandt vi nogle spændende danske udsendelser om det vilde folkefærd, som han slugte råt. Læringen omfattede også en reklame, som han huskede mindst lige så godt:

“Mor! Vi skal købe sådan et middel, jeg lige har set noget om, for hvis man ikke bruger det, kan der komme skimmelsvamp i vaskemaskinen efter ét års brug!”. Nuvel…

Skal der findes en opskrift til nærmest-hvad-som-helst, så er det nu også rarere at stille en computer på køkkenbordet frem for en telefon med en langt mindre skærm, der typisk også går ud efter nogle sekunder. Den skærmfunktion kan selvsagt ændres, men skærmen forbliver samme størrelse. Og så kan du vippe skærmen på en bærbar. 

Det er nogle år siden, jeg købte min sidste bærbare computer, og selvom den fungerer fint, kan jeg nemt mærke forskel – der er sket en del med hastighederne siden sidste køb. Opstart er en ting, men grundet Intel-processoren (12th gen Core i7  for at være helt specifik), loves der mere konkret tre gange så hurtig redigeringstid, når kommer til foto og video. Sammenligningen er i øvrigt i relation til en “premimium” bærbar med to år på bagen. 

Streaming på DR – og en kop kaffe

Bor du i et tætbefolket område, kan du glæde dig over, at din wifi-forbindelse vil være tre gange hurtigere, fordi computeren understøtter den nye standard for trådløst netværk, Wifi 6E. Det er en kende teknisk, men i og med at frekvensen er mindre belastet, er der “bedre hul igennem” og dermed mere tempo på forbindelsen. Det giver mening, hvis du for eksempel har behov for en høj hastighed, hvis du gamer – eller streamer udsendelser i høj opløsning. 

Vi har i øvrigt ikke fjernsyn i vores soveværelse, men der kan være stunder, hvor lysten til at flade ud på sengen med en omgang underholdning melder sig – i de tilfælde er det bare at tage Yoga slim 7i pro X   med som tredje hjul i sengen. Sus endelig forbi dr.dk/tv, hvor arkivet byder på kulturelle programmer, nostalgitrips i form af udsendelserne anno ældre dage og meget andet. Det hele behøver ikke komme fra Amerika, omend Modern Family er i høj kurs hos os. 

Så skal vi til yoga…

Batteriet? Super duper. Du får fire timers brug efter 30 minutters opladning – og der loves helt op til 13 timers brug uden strømforsyning, når battriet er ladet helt op. Binge me up Scotty!

Med to børn på hver sin alder gør vi en dyd ud af, at de kan se det samme – men der kan selvsagt være undtagelser. Rimelig ofte. I stedet for at stikke den ene en telefon, så vil jeg mene, at det er bedre at kigge med på en computerskærm og vupti: Så er den sag løst.

Du kan læse mere om Yoga slim 7i pro X her 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk