Home Automobiler Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti” – godt nyt til de frankofile

Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti” – godt nyt til de frankofile

by Nicolai Klingenberg

Voila – Bugatti Chiron Sport

Er du kvik med tegnebogen og garageporten, så kan du blive en af de 20 heldige og hurtigtkørende, der kan sætte nøglen i en limiteret Bugatti Chiron Sport, som er skabt i anledning af automobilbiksens 110-års jubilæum. Forvent tricolour (ikke isen) detaljer, eftersom virksomheden er fransk…

bugatti chiron sport

Jeg må nok medgive, at det er den smukkeste Bugatti af nyere dato, jeg har set.

Vidste du i øvrigt, at det franske flags tre farver symboliserer frihed (den blå farve), lighed (den hvide farve) og broderskab (den blå farve)? Jeg havde glemt det – men vistnok lært det engang i skolen. Og de franske farver går igen her og der på bilen – og som flag på sidespejlene. Ønsker man som ejer flere franske detaljer, er det også muligt. Du smider dog selv baguetten ombord, hvis du er til bagværk.

bugatti chiron sport

Trefarvet sidespejl

Skal du lige have et gensyn i form af en video med en Chiron, som kører fra o til 400 og bremser til 0 på 42 sekunder? Okey-dokey.

Ah ja – Bugatti ejerne kan ydermere finde en anden kendt detalje fra Chiron, som består af glaspaneler over fører såvel som passager. Glasset er i modsætning til den “gængse” Bugatti Chiron standard i den franske edition.

bugatti chiron sport

Hold nu helt (fransk) ferie…

Men hvordan er det nu med de famøse præstationer for Bugatti Chiron Sport? Jo ser du (eller det gør du nok ikke, for det går stærkt), de 100 km/t er opnået på mindre end 2,4 sekunder, mens det tager 6,1 sekund at ramme 200 km/t. Har du et syv sekunder mere, vil du erfare, at speedometernålen viser 300 km/t – og festen stopper først ved 420 km/t. Glæd dig over, at bilen ikke er åben.

The ultimate hyper sports car from France is still the most powerful, highest-quality, fastest and most comfortable gran turismo in existence – a blend of elegance, quality, unique character and power

Ovenstående citat kommer fra Stephan Winkelmann, som er Bugatti ansat, og jeg tror helt og holdent på hans ord.

bugatti chiron sport

Så er der afgang(srør)

Du kan også forvente at sidde ganske stramt – eller i hvert fald sporty i kabinen. Hele er en blanding af læder, kulfiber, sportyness og luksus, og en særlig medaljon af sølv (det er sgu for folkeligt med alu, stål og plast) i midterkonsollen vidner også om, at vognen er af en særlig støbning.

bugatti chiron sport

Kørestolen

bugatti chiron sport

Sølvmedajlon – kan måske udtages og bruges som vedhæng i halskæde

Priser og lignende kan opstøves i drømmeland.

Der er mere autostof på My-Pleasure.dk her

La Facebook ici

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk